Face & Sculpting

Dit is de highlight techniek die Bella Hadid gebruikt voor een geweldige kaaklijn

Dit is de highlight techniek die Bella Hadid gebruikt voor een geweldige kaaklijn

Wat kunnen wij jaloers zijn op Bella Hadid! Ze heeft een prachtig lijf, enorm veel stijl en haar make-up zit altijd flawless. Vooral voor haar jawline hebben we veel over en overwegen we een bezoekje naar de plastische chirurg. Just kidding. Gelukkig kan je tegenwoordig veel bereiken met make-up.

Dankzij het wereld wijde web en make-up artists, kunnen wij belangrijke informatie verkrijgen over de juiste higlight technieken om Bella Hadid haar geweldige kaaklijn te recreëren.

De make-up look is geïnspireerd op de zevende foto van bovenstaande carrousel op Instagram. Rachel Ocool laat ons zien op TikTok hoe zij met behulp van bronzer en highlighter Bella Hadid kopieert.

@rachelocoolmua Reply to @littlemeanjellybean THANK U GUYS FOR THE HELP WE DID IT!! #jawhighlight #highlight #contour #makeuptutorial #makeuptrend ♬ Lovefool - Best Love Songs

Stap 1

Voeg net onder je kaaklijn een klein beetje contour toe en blend het in de richting van je nek om contrast te creëren.

Stap 2

Breng een dunne lijn highlighter in de vorm van poeder aan op je kaakbeen. Gebruik een glossy variant in plaats van een highlighter met glitter voor een nog beter resultaat. Et voilà!

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top