Fashion

Ohlàlà! Deze tassen gaan we deze nawinter veel zien

Ohlàlà! Deze tassen gaan we deze nawinter veel zien

Een happy new year betekent een happy nieuwe tas. Of je 'm nu gebruikt voor het uitgaan, shoppen of gewoon als een gaaf accessoire; je kunt nooit genoeg tassen hebben. Mag je van jezelf eigenlijk geen nieuwe meer kopen? Dan geven we bij deze goedkeuring dat het wel mag, want er zijn een aantal nieuwe designs die we in deze nawinter megaveel gaan zien. En die wil je toch hebben...

Deze tassen gaan we deze nawinter veel zien

Een tasje hier en een tasje daar. Voor elke gelegenheid hebben we het liefst een (nieuwe) andere tas. Een grote voor boodschappen doen en gewone shoppings en een mooie, classy tas voor bijvoorbeeld het maken van prachtige Instagramfoto's of voor het uitgaan. We hebben geluk, want in 2023 zijn alle soorten tassen welkom en zitten er een paar prachtige kleuren, vormen en maten tussen. We hebben de tofste ideeën voor je op een rijtje gezet. 

Belt bags

Hello ANWB-tas (grapje). Belt bags zijn deze nawinter weer helemaal in en zien we vooral op straat weer veel terug. Deze tassen zijn super casual en heerlijk in gebruik. Hoewel je misschien niet direct fan bent na het zien van zo'n belt bag, betekent niet dat 'ie eigenlijk niet hartstikke fashionable is. Je kunt verschillende kleuren en prints combineren met verschillende outfits en is daarom een perfect accessoire die je gehele outfit extra spice geeft. 

Mega tassen

Waar de belt bag een klein, subtiel tasje is, zijn ook de reuze shoppers dit jaar terug van (niet) weggeweest. In 2023 kan je tas niet groot genoeg zijn: hoe groter, hoe beter. Je kunt ook bij deze bag kiezen voor verschillende prints, kleuren en stoffen. De outfit kun je met deze tas gewoontjes houden, want deze shopper an sich is al een echt statement piece. Ook handig is dat je er letterlijk álles in kwijt kunt.

Badstof shopper
Badstof shopper bij Hm.com
Canvas shopper
Canvas shopper bij Hm.com

Minimalistisch 

Hoewel we dit jaar aan de ene kant denken 'hoe groter, hoe beter', is less is more óók ons motto. Het ligt maar net aan de situatie. Zo zijn super minimalistische tasjes ook wat we veel gaan tegenkomen. Deze minimalism bags zijn goed voor de belangrijkste dingen die je nodig hebt wanneer je op pad bent. Daarnaast is het ook heel handig dat deze in sobere kleuren voorkomen en dus met bijna alles te stylen zijn. Makkelijk, simpel én als je het echt goed doet, ziet het er ook nog eens mega classy uit. 

Schoudertasje
Schoudertasje bij Hm.com

Vrolijke kleuren

We gaan langzaam maar zeker weer richting de lente, dus we kunnen ook langzaam maar zeker de donker en kou weer gedag zeggen. Tijd voor een nieuw, gezellig tasje om dat te ondersteunen, toch? Tegen het einde van de winter kiezen we voor vrolijke, bloemige kleuren die ons direct in de juiste lente mood brengen. Daarnaast geeft het een simpele outfit een extra boost én kun je zo'n tasje nog tot de zomer doordragen. 

Handtas
Handtas bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top