Interior

Dit zijn de leukste grammofoons voor jouw interieur

Dit zijn de leukste grammofoons voor jouw interieur

Retro is zowel artsy als aesthetic. En hoe kan je het beste die retro vibes in je interieur blazen? Door een grammofoon in je interieur te plaatsen! De grammofoons geven ons het gevoel dat we in een tijdmachine zijn gestapt. It’s a blast from the past. Het kan een antieke toevoeging zijn in je moderne interieur. En het maakt je klassieke interieur geheel. En laten we niet vergeten: het is altijd leuk om een plaatje te draaien.

1. Grammofoon €189,95

Deze parel valt direct op in jouw interieur. Het geeft ons een ouderwetse en nostalgische sfeer. Totally vintage! Het heeft een bordeauxrood kastje en een glanzende gouden hoorn. De hoorn is weerspiegelend, je kunt jezelf er bijna in zien! De grammofoon past perfect in een donker interieur. Plaats het in de hoek van je woonkamer en voilà: je interieur is compleet. Je krijgt een handleiding mee om deze eyecatcher in elkaar te knutselen. Het is heel simpel om het in elkaar te zetten. And let’s not forget: Je krijgt een gratis schijf mee. Heb je al zin om een plaatje te draaien?

Grammofoon

2. Grammofoon antieke stijl €139,90

Deze grammofoon neemt je terug in de tijd. En dat niet alleen: het geeft ons prachtige oosterse vibes. De combinatie van het bruinoranje kastje en de gouden hoorn is excellent. De bewerking op de hoorn is prachtig. It’s a work of art. De hoorn is tussen shiny en mat. Bovendien kun je zien dat er aandacht is besteed aan het kastje: het design is erg uniek. Hoewel deze grammofoon geen platen afspeelt op perfecte snelheid, is het een uitstekend object voor jouw antieke interieur. Al bij al is het een decoratieve blikvanger met een uitstekende kwaliteit. Believe me: jouw gasten zullen dit item niet snel vergeten! Let op: dit type speelt geen nieuwere vinylplaten af, maar alleen oude schellakplaten.

Grammofoon antieke stijl

3. Vintage grammofoon zonder plaat €41,02

Een omschrijving van deze grammofoon in twee woorden? Leuk en schattig! Hoewel dit type geen platen afspeelt, is dit dé perfecte finishing touch voor jouw interieur. Het maakt niets uit hoe jouw interieur eruitziet: deze grammofoon maakt jouw home look extra cute. Het heeft een bronzen hoorn en een donkerbruin kastje. Tóch wat anders dan de gouden hoorn. Het bezorgt ons een nostalgisch gevoel. Het past perfect op een kastje, op je woonkamertafel of op je bureau. Het is klein, maar fijn!

Grammofoon 3

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top