Lifestyle

5 x de leukste Valentijnscadeaus om je bestie mee te verwennen

5 x de leukste Valentijnscadeaus om je bestie mee te verwennen

Valentijnsdag staat helemaal in het teken van het verwennen van jouw geliefde, maar dat betekent niet dat alleen je lover een cadeau hoort te krijgen. Hoe leuk is het om je bestie in het zonnetje te zetten tijdens Valentijnsdag? Of ze nou single is of niet; we worden allemaal blij van een cadeautje, toch? 

Even geen inspiratie? Geen zorgen! Wij hebben de 5 leukste Valentijnscadeaus voor je bestie voor je op een rijtje gezet.

1. Mooi sieraad

Een mooi sieraad is het perfecte cadeau voor een vrouw en dus ook voor je bestie! Het is ook leuk om een vriendschap sieraad cadeau te doen, zo zijn jullie altijd 'verbonden' door middel van een sieraad


Forever Connected Armbanden Set bij My-jewellery.com

2. Heerlijke verzorgingsset

Hoe kun je iemand beter verwennen, dan met een heerlijke verzorgingsset? Kies bijvoorbeeld voor een fijn setje van Rituals, daar zit je eigenlijk altijd goed mee. Of kies iets waarvan je weet dat ze dat altijd gebruikt, jij kent je bestie tenslotte het beste!


The Ritual Of Sakura Medium Gift Set bij Douglas.nl

3. Persoonlijk cadeau

Het ontvangen een persoonlijk cadeau is altijd leuk en zorgt er ook nog eens voor dat je een super origineel cadeau hebt. Laat bijvoorbeeld een mooie illustratie maken van een leuke foto van jullie.


Digital Illustration Friends bij Etsy.com

4. Chocolade

Liefde gaat door de maag, toch? Verwen je bestie met haar favoriete chocolade, hier zal ze gegarandeerd blij mee zijn, want wie houdt er nou niet van chocolade?


Tony Chocolonely Chocoladereep bij Bol.com

5. Fijne badjas

Als we het toch hebben over verwennen, hoe fijn is het om tijdens een avondje self care een lekkere warme badjas aan te trekken? Een badjas zit super comfortabel en houdt je lekker warm. Zeker weten dat jouw bestie hier blij mee zal zijn!


Hunkemöller Fleece Badjas bij Bol.com

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top