Lifestyle

4 x de leukste koppels om te volgen op TikTok

4 x de leukste koppels om te volgen op TikTok

We zijn gek op de beautyhacks op TikTok, maar er is natuurlijk veel meer te vinden op deze verslavende app. Naast de dansende tieners zijn er namelijk ook genoeg volwassenen die op deze app zitten. Sommige koppels hebben zelfs samen een account waarop ze elkaar pranken of dreamy video's delen. 

Zin om wat nieuws toe te voegen aan je feed? Dit zijn de 4 leukste koppels om nu te gaan volgen op TikTok. 

TikTok koppels #1 - Demi en Tom

De Amerikaanse Demi en Tom zijn enorm goodlooking en pranken elkaar regelmatig. Maar ze delen ook de moeilijke dingen met hun kijkers, zoals de MS waar Demi mee moet dealen.

@demiandtom Lover boy + Alien weirdo girl = ❤️#DisneyPlusVoices #demiandtom #ourpersonalities #meetus ♬ Apple bitten jeans beach boys 1964 - done4dayz

TikTok koppels #2 - Helen en Zack

Met plaatjes om bij weg te dromen zijn Helen en Zack ook een heerlijk koppel om toe te voegen aan je feed. Denk: prachtige huizen, Italië, idyllische plaatjes in een korenveld en hand in hand door de sneeuw wandelen. Je hart smelt er ongetwijfeld van, zo zoet!

@helenowen Pinch me. @zackkalter ♬ original sound - andrea

TikTok koppels #3 - Rosie en Harry

Rosie en Harry zijn onwijs populair op TikTok. Ze worden ook wel 'the pink couple' genoemd omdat ze allebei roze haar hebben. Maar daarnaast maken ze ook onwijs schattige en grappige video's, inclusief glansrol voor hun puppy die af en toe langskomt.

@itsrosieandharry Where you been all my life huh?!😍😂 #viral #couplegoals #fyp ♬ EXPLANATION PLEASE - Maryam
 

TikTok koppels #4 - Corey en Samantha

Corey en Samatha supporten elkaar als geen ander. Niet alleen als ze samen gaan sporten, ook als Corey in de keuken staat om te koken. Heel cute! En eh, als er een koppel álles geeft in de populaire challenges op TikTok, dan zijn het deze twee wel.

@samanthaswanson1 Another year with my favorite person ❤️ @coreyb #newyear #2022 ♬ 2022 Swifties - Troy
Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top