Beauty

De Lush valentijnscollectie voor 2022 is een tikkeltje kinky

De Lush valentijnscollectie voor 2022 is een tikkeltje kinky

We zitten alweer in het nieuwe jaar, wat betekent dat het tijd is voor de volgende feestdag: valentijnsdag. Lush brengt ook in 2022 weer een heerlijke valentijnscollectie uit, om jezelf of iemand anders eens goed mee te verwennen. Want een beetje liefde kunnen we allemaal wel gebruiken, nietwaar?

De nieuwe Lush-valentijnscollectie zit bomvol romantische geuren en kleuren, van een verleidelijke douchegel tot een heerlijke lip scrub. De producten zijn ook te koop in een leuke cadeauverpakking, perfect om een geliefde, of jezelf, blij mee te maken op valentijnsdag. Eén ding is zeker; de producten brengen gegarandeerd een heerlijke geur met zich mee, verzorgen je huidje én maken je vrolijk. Leuk: de bath bombs zijn verkrijgbaar in pikante vormen zoals een aubergine en een perzik. Ook opvallend is de shower jelly in de vorm van een hart - en dan bedoelen we zoals deze in je lichaam zit. 

Benieuwd naar de collectie? Hieronder vind je een aantal sfeerbeelden van de leuke collectie. De valentijnscollectie is nu online en in alle Nederlandse Lush winkels via Click&Collect beschikbaar. 

Beeld: Lush
Deel dit artikel
Back to top