Haarverzorging

5x supermooie en easy kapsels voor Valentijnsdag

5x supermooie en easy kapsels voor Valentijnsdag

De dag van de liefde - Valentijnsdag - staat alweer om de hoek. Het is 14 februari vóór je er erg in hebt, dus als je het ons vraagt de hoogste tijd om alvast voorbereidingen te treffen voor je potentiële date. Je vindt hier een selectie van valentijnskapsels die zo gepiept zijn en niet geheel onbelangrijk; er ook nog eens supermooi uitzien. Kijk je mee?

Nummer één prioriteit als je een date hebt gescoord voor Valentijnsdag; je lokken fixen. We willen niet dat hij ziet dat we téveel moeite en tijd in ons haar hebben gestoken, maar tegelijkertijd natuurlijk wel een mega indruk achterlaten. Trouwens, los van dat we niet willen dat onze date ziet dat we uren voor de spiegel hebben gestaan, hebben we hier zelf ook niet echt zin in. Weinig moeite, maximaal resultaat; dat is ons motto!

Anyway, een beetje snuffelen op Instagram heeft een buit van vijf waanzinnige kapsels opgeleverd waarvan we zeker weten dat hij steil achterover slaat. Bovendien kost het je maar een paar minuten om met deze fabulous hair do's de deur uit te gaan. Bekijk hieronder de fijne inspiratie.

Halfbun

Sleek waves

Lage flip knot

Lage vlecht knot

Losse zijvlecht

Met welk kapsel ga jij jouw valentijn verrassen?

 

Beeld: Instagram @beautybyashtonfaith, @alltagsjuwelen, @daphneschauf, @mmcl_ldn, @laurentreatshair
Deel dit artikel
Back to top