Beauty

Make-up tips voor Valentijnsdag

Make-up tips voor Valentijnsdag

Het is bijna Valentijnsdag, de dag waarop we de liefde vieren. Misschien heb je een spannende (blind)date? Of heb je al een liefde en gaan jullie lekker uiteten? Voor beide gelegenheden geldt dat je er op je mooist uit wilt zien. Dat komt goed uit, want wij hebben twee go-to Valentijnsdag make-up looks om uit te kiezen. You can thank us later!   


Tip 1: Ga op Valentijnsdag niet voor een full face, maar kies voor een natuurlijke basis met lange verleidelijke wimpers en speel met kleur door middel van jouw lipstick en nagellak. Het zijn kleine details die een grote impact kunnen hebben. En dan nu de belangrijkste keuze: Ga jij voor verleidelijk rood of een romantische subtiele nude?

Rode lippen

Denk jij bij Valentijnsdag ook automatisch aan rode lippen? Dat is niet heel gek, rood is namelijk de kleur van liefde en passie, en mannen kunnen er behoorlijk van onder de indruk raken. Rode lippen zijn sexy en stralen power en zelfverzekerdheid uit. Combineer jouw red lips met rode nagels om het effect te versterken. Wedden dat je man/date naar je blijft staren? Lees hier nog 7 redenen waarom hij jou mooi vindt met rode lippen. 
Make-up tips voor Valentijnsdag
Make-up tips voor Valentijnsdag

Nude shades

Ben jij geen fan van rode lipstick? Vind je het bijvoorbeeld niet mooi staan op jouw lippen? Don't panic. Opdoffen voor een date kan ook prima met een prachtige nude kleur. Daarmee benadruk je niet alleen je natuurlijke schoonheid, je bent ook nog eens on-trend aangezien nude lipstick nooit eerder zo hot was. Ga helemaal naturel met een zachtroze lakje op jouw nagels of kies voor een verrassingeffect en geef je nagels een fel kleurtje!  Make-up tips voor Valentijnsdag

Make-up tips voor Valentijnsdag

Matte lipstick 

Met alleen de kleur ben je er nog niet. De volgende keus die je moet maken is: shiny, glossy of mat? Onze tweede make-up tip: kies op Valentijnsdag voor een matte lipstick, hiermee creëer je een sophisticated en elegante uitstraling. L'Oréal Paris heeft nu een Matte Obsession lijn lipsticks met prachtige felle kleuren en de mooiste nude shades. Deze matte lipsticks geven je die zelfverzekerde, sexy en edgy attitude. Met een matte lipstick zit je nooit fout en laten we dat een hele fijne gedachte vinden op een date!

Make-up tips voor Valentijnsdag

Make-up tips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag cadeautip!

Heb je geen romantische date gepland staan? Vier de liefde met vriendinnen, want waar zouden we zijn zonder hen? Zoek je nog een leuk cadeautje? Welke vrouw wordt niet blij van een mooie matte lipstick of een nagellak. De Color Riche nagellakjes zijn geparfumeerd en verzorgden de nagels door de olie in de formule. Bovendien zijn de luxe flacons geïnspireerd op kostbaar kristal en daardoor te leuk om te geven.


Hoe ga jij Valentijnsdag vieren dit jaar?

Beeld: L'Oréal Paris
Deel dit artikel
Back to top