Lipstick

Dit is de grootste lipstick trend voor herfst 2017

Dit is de grootste lipstick trend voor herfst 2017

Eigenlijk verschilt 2017 helemaal niet zoveel van 1997. Want scrunchies, buiktasjes en netpanty's kleuren nog steeds het straatbeeld en metallic lippen zijn populairder dan ooit. Met dank aan Kylie Jenner en Rihanna. Hoe je de grooste lipsticktrend van het najaar draagt? Dat laten wij hieronder zien!

Metallic lips zijn perfect voor een beauty statement. Ze zijn lekker opvallend en geven dimensie aan je lippen. En o zo fijn, het is een heerlijke trend voor luie meiden. Want met een metallic lip heb je verder niet zo heel veel make-up nodig.


Denk je nu dat de terminator lippen uit de jaren negentig niet zo voor jou zijn weggelegd? Dan heb je het mis, want de metallic lipsticks van nu zijn veel draagbaarder dan in de nineties. De lipsticks hebben nu namelijk een matte metallic finish, waardoor het metallic effect een stuk subtieler is (en je lippen er dus veel minder robot-achtig uitzien).

Metallic lips zijn dus weer helemaal on-trend en Maybelline speelt daar op in door de Color Sensational lijn uit te breiden met de Matte Metallics: bestaande uit vier kleuren. Wij gingen ermee aan de slag en laten je drie manieren zien om de metallic lipstick trend te rocken!

maybelline color sensational matte metallicsv.l.n.r Hot Lava (rood met een oranje ondertoon), Copper Rose (wijnrood met een schimmering van koper), Pure Gold (klassiek geelgoud) en Gun Metal (rebels zwart met een edgy blauwe schittering). 

 

#1 High contrast

Maak een statement met een sterk contrast en kies voor een donkere grungy metallic lip (de kleur die hierboven gebruikt is heet Gunmetal). Om het geheel in balans te houden combineer je deze look met een likje mascara, een highlighter en een volle wenkbrauw, want dunne wenkbrauwen hebben we toch wel in de jaren 90 achtergelaten...

#2 Ombré effect

Geef je lippen nóg meer dimensie met een ombré lip. Kies voor een donkere tint als liner (Hot Lava) en vul je lip op met een lichtere kleur als highlighter (Pure Gold). Hierdoor lijken je lippen nog voller!

#3 Two toned

Deze manier is perfect voor als je niet kunt kiezen tussen je twee favoriete lipstickkleuren. Belangrijk bij de two toned lip is dat de kleuren wel op elkaar moeten aansluiten. Copper Rose (onderlip) en Hot Lava (bovenlip) gaan perfect samen!

matte metallics maybelline

Wat vind jij van de metallic lip trend?

Beeld: Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top