Lipstick

Wat vinden mannen van: de nude lipstick trend?

Wat vinden mannen van: de nude lipstick trend?

Nude lipstick, we zijn er hier op de redactie groot fan van, maar zijn mannen net zo enthousiast als wij? En hebben ze überhaupt wel eens van de term nude lipstick gehoord? Nou goed, wij vertelden ze dus dat nude lipstick een heuze trend is op het moment, en zij vertelden ons wat ze daarvan vinden. Fair enough, right?!

Marco (22) Mede-eigenaar van Bootcamping

"Ik heb een half uurtje naar verschillende soorten lippenstift zitten zoeken… Ik weet het niet. Ik heb hier gewoon geen mening over."

@marcobrienissen

Tim (28) Manager Healthbox BV 

"Mooi! Natuurlijk hangt het van de persoon en huidskleur af.  Een zachte tint op je lippen zonder dat het schreeuwend is, kan altijd." 

@healthbox_nl 

Roger (23) Student Media, Informatie en Communicatie

"Deze term is nieuw voor mij. Wat voegt dit precies toe aan je uiterlijk? Niets toch? Opzich is meer nude natuurlijk nooit verkeerd, maar ken je grenzen. Van huidskleurige lingerie worden wij mannen ook niet warm. Laat het dus lekker natuurlijk of ga voor een echte kleur."

@rogervnbulken

Roy (25) Project Developer H&S Group

"De nude lipstick trend... Ik weet niet zo goed wat ik hiervan vind. Het oogt wel natuurlijk en egaal, maar voegt ook weer niet heel veel toe. Ik zie dit wel liever dan al die aparte felle kleuren."

@royrenso

Dennis (37) Designer

"Ik ken de term nude lipstick wel, maar wist niet dat het een trend was. Ik ben er ook niet zo fan van geloof ik. Misschien dat het mooi staat met de juiste huidskleur, maar ik hou het toch liever bij rood of naturel."

 

Nick (24) Afgestudeerd Commerciële Economie

"Geen idee wat ik hierover kan/wil/mag roepen. Het ziet er niet lelijk uit, net zoals iedere andere kleur lipstick. Ik denk dat ik voor alle mannen mag spreken als ik zeg dat wij een “detail” als kleur lipstick niet het belangrijkst op aarde vinden. Lekker laten kliederen dus!

 

Joshua (22) Student Bedrijfskunde MER

 "Het is wel nice. Maar ik vind vooral rood gewoon sexy. Geen discussie mogelijk."

@_1994_


Waar zou jij graag de mening van het mannenpanel over willen horen? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

 

Deel dit artikel
Back to top