Lipstick

Dit is dé lip trend voor zomer 2017

Dit is dé lip trend voor zomer 2017

Er is geen vrouw die het niet fijn vindt om een kleurtje op haar lippen te dragen. Nu het zomer is, wil je natuurlijk weten wat de trend is en met welke kleuren jij op je lippen gespot moet worden. Dit hebben we voor jou uitgezocht en hoofdredacteur Daphne laat het je zien!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: lipgloss maakt een mega comeback dit seizoen. We grijpen terug naar de jaren '90 en '00, waarin een make-up look niet af was zonder een glanzende laag gloss op de lippen. Menig make-upmeisje herinnert zich nog wel de tijd waarin je niet de deur uit ging zonder een lipgloss in haar zak of tas. Maar waar de lipgloss destijds super shiny en nogal plakkerig was, zijn de lipglosses van tegenwoordig zachter en subtieler. Voordat je naar de winkel rent voor een lipgloss, laten we je nog even zien welke drie kleuren deze zomer domineren.

Natural Nude

Wat zijn we blij dat nude nog steeds on-trend is en blijft. Deze natuurlijke beige kleur staat eigenlijk iedereen, mits je de goede kleur voor jouw lippen te pakken hebt. En dat ligt weer aan de oranje en roze ondertonen. Het geheim van onze liefde voor nude zit 'm verder in dat je ziet dat je iets op je lippen draagt, maar het is nog steeds natuurlijk. Daardoor zie je er altijd verzorgd uit.

Daphne draagt hieronder Maybelline Vivid Lacquer 62 Charmed op haar lippen, een glanzende en zachte formule die super comfortabel aanvoelt.

Dit is dé lip trend voor zomer 2017

Rebellious Red

Rode lippen. Klassiek, vrouwelijk, zelfverzekerd én de mannen vinden het ook heel mooi. Dus lekker blijven dragen, ook deze zomer. Een lichte Levi's spijkerbroek shorts, een wit T-shirt en rode lippen, meer heb je niet nodig toch?

Daphne draagt hieronder Vivid Lacquer 72 Classic, die jouw lippen dankzij de glans en dieprode kleur extra volume geeft.

 

Pretty Purple

Dit is er één voor de durfals onder ons. Want we hebben het hier niet over een aubergine of een dieprode burgundy met een hint of purple. Nee, het gaat hier om paars, knalpaars. En daarom zien wij deze kleur ook vooral voor ons op een festival of naar een feest (wie weet wel heel toepasselijk een jaren '90 feest). Stap uit jouw comfortzone en laat de Rihanna in jou los!

Daphne draagt hieronder een gedurfde blauw-paars, Maybelline Vivid Lacquer 78 Royal, met een mooie heldere gloss en een knipoog naar de nineties.


Met welke lipgloss op jouw lippen gaan wij jou deze zomer spotten?

Deel dit artikel
Back to top