Lipstick

Deze 5 lipstick trends gaan 2018 domineren

Deze 5 lipstick trends gaan 2018 domineren

Van underliner en face gloss tot metallic wenkbrauwen: het komende jaar kunnen we weer een paar opvallende make-up trends verwachten. Maar als het gaat om onze lippen, welke kleuren kunnen we in 2018 dan verwachten? Wij speurden het net af naar de mooiste - en meest draagbare - trends van de catwalk. 

1. Glass Lips

Pak je favoriete lipproduct uit de nineties maar weer uit de kast. Lipgloss is dit jaar namelijk helemaal terug. Planeet beauty is namelijk obsessed met glanzende make-up looks, en dus mogen ook je lippen over de top shinen. 

 

Een bericht gedeeld door Patrick Ta (@patrickta) op

2. Makeout Lips

Hoeveel we ook houden van een scherp en perfect aangebrachte lipstick, faded lippen blijven cool. Vermijd dit seizoen felle kleuren en kies in plaats daarvan voor een neutrale tint die vrijwel gelijk is aan je natuurlijke lipkleur. Dep met je vingers om de randen te verzachten. 

 

Een bericht gedeeld door Ouibelle (@ouibelleblz) op

3. Red Hot Lips

Rode lipstick is natuurlijk geen trend, maar de manier waarop we hem in 2018 gaan dragen wel. Bij zowel de shows van Max Mara, Haider Ackermann, Blumarine als Temperley London combineerden make-up artists felrode lippen met weinig tot geen oogmake-up. Less is more!

 

Een bericht gedeeld door Blumarine (@blumarine) op

4. Peach Lips

Perzikkleurige lippen spotten we niet alleen op Selena Gomez, maar ook op de catwalk bij onder andere Cushnie et Ochs en Sonia Rykiel. We like!

 

Een bericht gedeeld door Hung Vanngo (@hungvanngo) op

5. Cupids Bow

Het aanbrengen van highlighter op het cupidoboogje is al een oud trucje, maar dit jaar gaan we hem net even anders toepassen. In plaats van een subtiel drupje highlighter zagen we bij de show van DKNY metallic gouden cupidoboogjes die alle aandacht trokken. 

lipstick trends 2018

Welke lipstick trend vind jij het mooist?

 

Beeld: Brunopress
Deel dit artikel
Back to top