Haarverzorging

Dit zijn de 6 tofste haartrends 2018

Dit zijn de 6 tofste haartrends 2018

Nu we de grootste make-up trends van 2018 op een rij hebben gezet, kan een lijstje met haartrends natuurlijk niet achterblijven. Want welke kapels domineren in 2018? Laten we ons haar juist groeien of knippen we het af? En gaan we voor gekruld of steil? Los of vast? Lees snel verder voor de meest populaire haartrends 2018.

Zoals altijd moet je trends natuurlijk niet klakkeloos overnemen, maar je kijkt eerst of de trend - in dit geval het kapsel - wel bij je past. Past een kapsel bij jouw gezicht, past het binnen jouw stijl en is een trend überhaupt wel mogelijk met jouw haar? Wij geven je een overzicht haartrends 2018, en jij kijkt en kiest!

Haartrends 2018

1. Extra Long Hair

Knipten we in 2017 ons haar allemaal nog af, in 2018 mag het haar weer lang zijn. En niet gewoon lang, maar superlang! Of het nu gaat om een steile look, een slag in het haar of een bos krullen... lang haar is één van dé haartrends 2018.

2. Wave after wave

De tweede in het rijtje is wat ons betreft een zeer toegankelijke haartrend. 2018 staat in het teken van de krul: en met name een subtiele golf. De wave techniek die voor dit kapsel gebruikt wordt levert een kruising tussen ronde krullen en kreukeltjes. De mooie, subtiele golven in het haar ontstaan doordat de krultang alleen op bepaalde delen van het haar wordt gebruikt. Het is even oefenen, maar dan heb je wel wat!

3. Tucked Back

Onze absolute favoriet uit de haartrends 2018 lijst, want wij houden van functionele trends! Zeker als het gaat om iets wat we eigenlijk altijd al op de automatische piloot doen. En dan blijkt 'haar achter je oren' komend jaar opeens één van dé kapsels 2018. TOP! Draag je haar in een middenscheiding en achter je oren. Ook gezicht voor korte kapsels met haar dat net over je oren komt.

4. Baby Braids

Wat er zo leuk is aan baby braids? Je maakt je kapsel op een gemakkelijke manier ineens heel erg speciaal. Maak vlechtjes in de voorste plukjes aan beiden zijden van het gezicht. Trek de vlechtjes uit elkaar zodat ze wat voller worden en draag de rest van je haren achter je oren. En mocht je er genoeg van hebben? Dan zijn ze ook zo weer uit...

5. Undone Wetlook Hair

 

Een bericht gedeeld door Marni (@marni) op

Dit kapsel is opzich niets nieuws, maar de wetlook in de haartrends 2018 is toch anders. Want in plaats van strak en perfect gekapt mag ie dit jaar juist wat losser. Minder perfect, meer textuur en een tikkeltje messy. Kost je nóg minder tijd dus. Wat vind jij van deze haartrend 2018? Go or no?

6. Rich Girl Ponies

De meest romantische van de haartrends 2018! Je haar in een zijden sjaal wikkelen, dat klinkt alleen al luxe. En daarom willen wij deze haartrend ook... Knoop een sjaal om een lage sjaal of juist om een hoge knot en laat wat plukjes langs je gezicht hangen.

 

Welke van bovenstaande haartrends 2018 past bij jou? Stay tuned voor een korte kapsels 2018 overzicht!

Beeld: Brunopress
Deel dit artikel
Back to top