Beauty

7 x haar inspiratie 2018

7 x haar inspiratie 2018

We genieten volop van de warme en zonnige dagen. Maar wat doe je met je haar dit seizoen? Tijd voor een nieuwe, frisse look! Nog haar inspiratie nodig? Wij zetten de 7 mooiste kapsels en haarlooks, dé haar inspiratie 2018 voor je op een rij.

De pony was was vorig seizoen al in opkomst en zal ook dit seizoen weer hoge ogen gooien. Ook de bob blijft haar inspiratie, maar dan wel in een extra korte variant. Verder is ook een lage knot of staart met middenscheiding (à la Hailey Baldwin) een trend, zeker als je deze combineert met een paar grote oorringen. En wat dacht je van een hoge paardenstaart? Scrol en laat je inspireren!

Heb je na deze dosis haar inspiratie 2018 de smaak te pakken? Lees dan dit artikel met de tofste haartrends 2018!

 1. Seventies Chic

Een glanzende lange bob met pony en volumieuze uiteinden, dat is de jaren 70 stijl die deze haarlook ademt en ons major haar inspiratie geeft. Voor het mooiste effect föhn je de uiteinden naar binnen. 

 

 2. Wetlook Hair

Houd je haargel en haarlak maar in de aanslag, want dat zijn dé ingrediënten voor de wetlook. Niet te verwarren met de sleek back look die strakker en gladder is dan de wetlook. Kam je haren nonchalant met behoorlijk wat product naar achter en that's it voor deze haar inspiratie 2018

 

3. Center Parts 

Deze look uit het haar inspiratie 2018 lijstje is zó gemakkelijk, met steil haar dan. Maak een middenscheiding in je haar en draag het los en achter je oren of bindt het vast tot een lage staart of knot. It's all good! Een beetje haarlak als finishing touch en je look is af!

4. Undone Waves

Het idee achter deze haarlook? Beweging in het haar creëren door waves te maken, zonder dat ze perfect zijn. Het mooist in schouderlengte haar of een boblijn. Hoe je deze haar inspiratie creëert? Pak een krultang voor grote krullen, draai er een pluk omheen en houd het uiteinde tussen duim en vinger zodat deze ongekruld blijft. Houd het tien seconden vast en je hebt een 'undone wave'. Pak opnieuw een pluk en ga door totdat je tevreden bent. 

5. Choppy Bob

Natuurlijk kan een bob niet missen in het haar inspiratie 2018 overzicht. In dit geval een korte bob ter hoogte van je kaaklijn, met of zonder pony. Het liefst lekker wild en met een slag, deze bob mag haar eigen leven leiden! Gebruik texture spray of sea salt spray voor extra textuur. 

6. Hairclips

Dé manier om je haarlook interessanter te maken: een haarclipje. Maak een middenscheiding en draag ze aan beiden zijden of creëer een zijscheiding en schuif een clip net achter je oor. Lekker experimenteren met deze haar inspiratie!

7. High Ponytail

Nummer zeven uit ons haar inspiratie 2018 overzicht is een high ponytail. Een strakke paardenstaart bovenop je hoofd stond nog nooit zo chic. Eén voorwaarde: geen pluisjes allowed! 

 

Wat vind jij van de looks in dit haar inspiratie 2018 overzicht? Ga jij er één (of meerdere) proberen deze zomer? 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top