Deze 6 make-up trends gaan 2018 domineren

Deze 6 make-up trends gaan 2018 domineren

2017 was het jaar van roze oogschaduw, natuurlijke wenkbrauwen en metallic lipstick. Maar wat zijn de grootste trends voor komend jaar? Trend Alert zou Trend Alert niet zijn als we niet nu al met een mooi lijstje zouden komen. Van metallic brows tot glitter strobing, deze make-up trends moet je in 2018 zeker in de gaten houden!

 

1. Glitter Lips

 

Een bericht gedeeld door Alina Petrova (@muah_alina) op

Afgelopen jaar werden ze al op planeet beauty geïntroduceerd en in 2018 is het zeker nog niet afgelopen met glitterlippen. Het enige wat je hoeft te doen is een laagje lipgloss aanbrengen en vervolgens met je ringvinger de losse glitter erin te 'duwen'. Shine on!

2. Underliner

 

Een bericht gedeeld door STYLE UP YOUR LIFE! (@styleupyourlife_fashion) op

We schreven er eerder dit jaar al over, maar in 2018 gaat 'omgekeerde eyeliner' toch echt doorbreken. De hoogste tijd dus om deze draagbare trend eens te proberen. Ga bijvoorbeeld voor een subtiel lijntje met een fel kleurtje of een cateye op zijn kop.

3. Face Gloss

 

Een bericht gedeeld door Angelo Rauseo (@angelo.rauseo) op

Glossy eyes zullen we ook volgend jaar nog veel gaan zien, maar daar blijft het niet bij. Want niet alleen je oogleden hebben baat bij wat glans. Combineer glossy eyes dus met face gloss op je jukbeenderen en sleutelbeen, een mooie lipgloss en je bent helemaal klaar voor 2018!

4. Glitter Strobing

 

Een bericht dat is gedeeld door @chanelbagscigarettedrags op

Highlighter op een hoger niveau! Komend jaar combineren we glitter met strobing. Bij deze trend breng je highlighter aan op je jukbeenderen, net onder je wenkbrauw en op je cupidoboogje. Om de look net wat meer impact te geven breng je losse glitters aan. 

5. Stained Lips

 

Een bericht gedeeld door directfashionlink (@directfashionlink) op

Matte lipsticks waren je-van-het in 2017, maar komend jaar gaan we voor een minder geperfectioneerde look: stained lips. Je ceëert ze door met je vingertoppen de randen van je lippen te deppen, nog voordat je lipstick volledig is ingedroogd. En ook deze trend zagen wij al aankomen...

6. Metallic Brows

 

Een bericht gedeeld door Ouibelle (@ouibelleblz) op

Net als je denkt dat er op wenkbrauwgebied niets nieuws meer te verzinnen is, komt er toch weer een nieuwe trend om de deur kijken. Na de feather brow en de wire brow in 2017, is er in 2018 de metallic brow: een subtiele highlighter voor je wenkbrauwen. Smeer een beetje vaseline of wenkbrauwgel in je wenkbrauwen en meng dit vervolgens met een koper- of bronskleurige oogschaduw. Wel even doorkammen voor een subtiele finish!

 

Welke make-up trend voor 2018 is jouw favoriet?

Beeld: Instagram @maybelline

 

 

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
9x Sinterklaascadeautjes onder de €15
close

Zoeken op de website

close