Gezichtsverzorging

Dit zijn de 5 beste gezichtsscrubs voor een onzuivere huid

Dit zijn de 5 beste gezichtsscrubs voor een onzuivere huid

Merk je dat je wel eens - vaker dan gewenst - last hebt van verstopte poriën of oneffenheden? Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Ondanks dat het menselijk is om zo nu en dan een onrustige huid te hebben, zijn er manieren om dit tegen te gaan.

Wij hebben de 5 beste gezichtsscrubs voor een onzuivere huid op een rijtje gezet. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 

Clinique - 7 Day Scrub Cream

Wie houdt er nou niet van Clinique verzorgingsproducten? Ik wel! Deze gezichtsscrub - op crèmebasis - zorgt voor een stralende huid en maakt fijne lijntjes een stuk minder zichtbaar. Daarnaast houdt de 7 day scrub cream van Clinique overtollig talg onder controle en ontdoet het de huid van eventuele schilfertjes.


7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula bij IciParisXL.nl

Origins - GinZing Cleanser Gezichtsscrub

De GinZing Cleanser Gezichtsscrub van Origins bestaat uit zachte granen die jouw huid glad maken, waardoor je er weer stralend en fris uitziet. Ideaal voor vrouwen met een vermoeide huid. Even scrubben en je bent klaar voor de dag. Wat wil je nog meer? 


Origins GinZing Cleanser Gezichtsscrub bij Bol.com

La Mer - Replenishing Oil Exfoliator

Ben je op zoek naar een gezichtsscrub die de huid verfijnt, ontgift én laat stralen? Goed nieuws! De Replenishing Oil Exfoliator van La Mer voldoet aan al jouw wensen. Dofheid en eventuele droogtelijntjes worden op een zeer milde wijze aangepakt door de unieke formule van suikerkristallen en zeezout.


La Mer De Replenishing Oil Exfoliator bij Bol.com

Rituals - Skin Brightening Face Exfoliator

Voor een gezichtsscrub die lekker ruikt en ook nog eens op de juiste manier zijn werk doet, ben je bij de Skin Brightening Face Exfoliator van Rituals aan het juiste adres. De scrub bevat exfoliërende bamboedeeltjes die ervoor zorgen dat jouw huid weer gaat stralen.


The Ritual of Namasté Skin Brightening Face Exfoliator bij Bol.com

L'Oréal Paris - Sugar Scrub Kiwi

De Sugar Scrub Kiwi van L'Oréal Paris is het perfecte middel om mee-eters en grove poriën tegen te gaan. Deze unieke gezichtsscrub bevat een samengestelde formule met onder andere kiwi extracten, waardoor je kunt profiteren van een verzorgde én heldere huid. Je zal merken dat jouw huid direct zijdezacht aanvoelt.


L'Oréal Paris Sugar Scrub Kiwi Gezichtsscrub bij Bol.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top