Nagellak

Dit zijn de 7 nagellaktrends van dit najaar

Dit zijn de 7 nagellaktrends van dit najaar

Deze zomer was het glitternagellak dat de klok sloeg. De nagellaktrends voor deze winter? Vooral heel veel pastel, maar ook warme kleuren zoals rood en mosgroen. Als je nog niet weet wat voor nagellak je tijdens de feestdagen gaat dragen, dan weet je dat ongetwijfeld na dit artikel. Dit zijn de 7 nagellaktrends najaar 2021!

Nagellaktrends najaar 2021 #1 - Wit

Bij witte nagellak denk je misschien aan de zomer, maar dit najaar gaan we deze frisse kleur ook weer zien. Lak je nagels helder wit, maak af met wat parels en je bent helemaal klaar voor het kerstdiner. Zorg wel dat het goed blijft zitten door er een goede topcoat overheen te doen. 

Nagellaktrends najaar 2021 #2 - Candy apple red

Snoepig rood of kerstmanrood. Rood kan eigenlijk altijd op je nagels, maar deze winter kun je het beste voor felrood gaan. Combineer de kleur met een glitterige kerstjurk of met een fijne foute kersttrui. Met deze kleur zit je altijd goed.

 

Nagellaktrends najaar 2021 #3 - Pastelblauw 

Als je liever voor pasteltinten gaat, kun je deze winter ook je hart ophalen. Haal de pastelblauwe kleur maar uit de kast, want die gaan we zeker weer op de nagels zien. Ook goed te combineren met wit!

Nagellaktrends najaar 2021 #4 - Mosgroen

Naast pastel en rood zien we ook aardetint mosgroen on trend komen dit najaar. Misschien niet een kleur waar je direct enthousiast van wordt op je nagels, maar als je de juiste kleur groen hebt die bij jouw huid past is het een ware eyecatcher.

Nagellaktrends najaar 2021 #5 - Zwart metallic

De zeroes komen in rap tempo weer helemaal in de mode - van kleding tot schoenen. In de nagellaktrends najaar 2021 zien we dat ook terug. Metallic nagels mogen namelijk ook weer, en dan vooral zwarte metallic. Maar donkergroene metallic keuren wij ook goed.

Nagellaktrends najaar 2021 #6 - Pinky Lilac

Een kleur die tussen lila en roze in zit is - bij gebrek aan een beter woord - pinky lilac. Denk bijvoorbeeld aan deze nagellakkleur van Hema. Lekker fris en prima door te dragen in de lente. Ook prima met een glitterlakje eroverheen.

 

Nagellaktrends najaar 2021 #7 - Nude 

Als laatste nagellaktrend hebben we de nude nagels. De nude lipsticks en glosses ken je vast wel en die zijn inmiddels ook bezig met een comeback. Maar de nude nagellak? Die mag je deze winter zeker weer dragen, vooral in combinatie met bruine kledingstukken.

Beeld: Photo by allison christine on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top