Interior

Sissy-Boy x Efteling: deze kerstballen wil je hebben!

Sissy-Boy x Efteling: deze kerstballen wil je hebben!

De tijd dat we weer mogen uitpakken met de leukste kerstversiering is aangebroken! Ben jij nog op zoek naar nieuwe ornamenten voor in de kerstboom? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Sissy-Boy en de Efteling zijn namelijk met een sprookjesachtige samenwerking gekomen. Deze unieke combinatie belooft natuurlijk veel goeds. Zeker als je op zoek bent naar een bijzondere en unieke collectie aan winterse ornamenten voor in de kerstboom. 

Met oog voor design vanuit Sissy-Boy en een vleugje van de betoverende wereld van de Efteling, kan dat alleen maar bewonderingswaardig zijn. Oh ja, de collectie is vanaf nu verkrijgbaar. Ik zou zeggen: inslaan! 

Een bijzondere samenwerking

Een samenwerking die je in de eerste instantie misschien niet ziet aankomen, maar eigenlijk klopt het plaatje wel. Waar denk je aan bij kerst? Magie. Waar denk je aan bij de Winter Efteling? Samenzijn. Do we need to say more? Een gouden combinatie voor de tijd van het jaar. Het is dan ook echt een prachtige collectie die je absoluut in je kerstboom wilt hangen. 


Winter Ornament Efteling De Zes Zwanen bij Sissy-Boy.com


Winter Ornament Efteling Langnek bij Sissy-Boy.com

De collectie

Maar waar bestaat de collectie uit? De Sissy-boy x Efteling collectie bestaat uit vijf unieke ornamenten. De hangers zijn door een familiebedrijf uit Duitsland met de mond geblazen, voorzien van een écht laagje zilver en elk met de hand beschilderd. Niet zomaar een paar leuke kerstballen voor in de boom dus. Hier zit liefde, ervaring en kunde in. Je kunt kiezen uit de Sprookjesbosbewonders Roodkapje, De Kikkerkoning, Langnek, Ezeltje strek je en de zes Zwanen. Je brengt dan ook echt een stukje nostalgie in huis voor jezelf en een magisch geluksgevoel voor de kleintjes. 


Winter Ornament Efteling Ezeltje Strek Je bij Sissy-boy.com


Winter Ornament Efteling Kikkerkoning bij Sissy-boy.com

Uniek, stijlvol en helemaal van deze tijd

Houd je ervan om unieke kerstballen in de boom te hangen die je niet standaard bij iedereen ziet? De Sissy-boy x Efteling collectie zorgt ervoor dat deze wens werkelijkheid wordt. Het is namelijk zeker niet zo dat iedereen deze ornamenten straks in de boom heeft hangen. Waarom? Van elk ornament worden maar 300 tot 350 stuks geproduceerd. Wees er dus snel bij! Deze collectors items worden verpakt in een wonderschoon en op maat gemaakt doosje. Hierdoor kan je ze jarenlang veilig bewaren en een echte herinnering voor de toekomst creëren. 

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Sla dan nu je slag! De limited edition ornamenten zijn te koop in geselecteerde fysieke winkels van Sissy-Boy & op www.sissy-boy.com


Winter Ornament Efteling Roodkapje bij Sissy-Boy.com

Beeld: Sissy-Boy
Deel dit artikel
Back to top