Lifestyle

7 sexy voorspel tips voor een spicy vrijpartij

7 sexy voorspel tips voor een spicy vrijpartij

Lente is een natuurlijk afrodisiacum. Het wordt heet buiten waardoor wij letterlijk heet worden van binnen. Je kunt de openingsact overslaan en gelijk doorgaan naar een quickie wanneer jij hot and bothered bent. Of je kunt uitgebreid investeren in het intieme spel dat zich van tevoren afspeelt. Jij hebt vast wel een aantal go-to trucjes die jij toepast en wij denken dat jij er nog een aantal aan jouw voorspel portfolio kan toevoegen.

Seks is een continu leer- en experimenteerproces en wij willen je - als een vriendin met wie jij je seksuele avonturen en spicy details deelt - bijstaan in jouw reis.  Dit zijn negen voorspel tips voor jou!

1. Doe het langzaam

Geniet van de hele vrijpartij door het lekker rustig aan te doen en overal de tijd voor te nemen. Begin met zoenen en neem af en toe een momentje om één kledingstuk bij elkaar uit te trekken. Of houd allebei je kleding aan, terwijl jullie met elkaar schuren, tot op het punt dat je niet anders kan dan de kleren van elkaars lijf scheuren.

2. Plagen, plagen, plagen

Kietel, bijt, lik en masseer alles wat je bedenken kan tot hij of zij helemaal doordraait. De truc is om dicht in de buurt te komen bij je lover zijn of haar meest erotische plekjes en hem of haar nog niet geven wat je partner (of hookup) naar verlangt. In andere woorden, pas de sexy edging techniek toe tijdens het voorspel.

3. Dirty talk

Ga naakt met elkaar knuffelen terwijl je elkaar in de ogen kijkt en vertel elkaar in geur en kleur wat je zo meteen allemaal met je lover van plan bent.

4. Sexy accessoires

Lingerie, kaarsen of een nieuw geurtje kan het voorspel een boost geven. Experimenteren met slagroom, chocoladesaus en andere zoetigheden is ook een sexy optie. Of geef elkaar de opdracht om een seksspeeltje uit te kiezen om de ander ermee te verrassen. Pak het mooi voor elkaar in en wie weet ontdekken jullie iets nieuws.

 

5. Tong action

Ga bovenop zitten met je benen om hem of haar heen en duw je borsten in je lover zijn of haar gezicht. Het is aan je partner om creatief te zijn met wat hij of zij doet met zijn of haar tong en jouw lichaam!

6. Bijten

Maak het voorspel wat spicier door elkaar te bijten rondom de heupen of bovenbenen. Wissel het bijten af en toe af met hier en daar wat sexy likken. De volgende dag kun je de subtiele tandafdrukken zien zitten, waardoor jij weer helemaal in de stemming komt en naar meer gaat verlangen.

7. Rollenspel

Zet relaxing muziek op, steek kaarsjes aan en zet de massageolie klaar. Neem de rol als masseuse aan en laat je lover bij je aankloppen in alleen zijn of haar badjas. Bedek je partner met een klein handdoekje en de massagesessie kan beginnen. Begin professioneel en serieus en bouw langzaam op naar een hete happy ending.

Beeld: Photo by Claudia van Zyl on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top