Oogmake-up

Dit zijn dé eyeliner trends van dit moment

Dit zijn dé eyeliner trends van dit moment

Iedere vrouw heeft weleens in een fase gezeten waarbij een dikke laag mascara en een beetje blush je look of the day was. Na dit stadium gehad te hebben, begon je steeds meer te experimenteren met verschillende soorten make-up. Zo kwam al snel de de klassieke rode lipstick in ons leven en ook de eyeliner kon niét ontbreken in onze stash!

Je hebt vast genoeg cosmetica liggen waarbij je al eeuwen zweert. In de tussentijd komen verschillende make-up soorten om de hoek kijken, die laten weten dat ook zij nog bestaan. Je gebruikt het product voor een tijdje en al snel ben je toe aan vernieuwing. We herkennen het allemaal!

Eyeliner is zo’n product: het éne moment ligt het voor een jaar in je make-uplade, en het ándere moment is het niet te missen in je dagelijkse routine. Om je meer inspiratie te geven op het gebied van eyeliner looks, hebben wij hier de tofste trends van 2020 voor je op een rijtje gezet!

1 van 6

Floating eyeliner

Gigi Hadid droeg deze ooglook in Parijs en sinds dien is het een ware trend geworden. De eyeliner drijft als het ware rúim boven je wimperlijn wat voor een excentrieke look zorgt. Deze manier van eyeliner dragen, zagen we ook terug tijdens diverse modeshows. 

1 van 6
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top