Face & Sculpting

Getest: met dit apparaat kun je zichtbaar rimpels verminderen

Getest: met dit apparaat kun je zichtbaar rimpels verminderen

We moeten er allemaal aan geloven: op een gegeven moment heb je een leeftijd bereikt waar je huid niet meer zo was als toen je tiener of twintiger was. Crèmes lijken iets voor je te kunnen doen, maar ze werken daadwerkelijk alleen maar oppervlakkig.

Een tijdje terug keek ik een video over de verschillende apparaten die een Amerikaans model gebruikt om haar huid in topconditie te houden. Het lijkt wat overdreven maar eigenlijk is deze dame alleen maar heel slim bezig. In Nederland zijn we misschien nog wat behouden als het aankomt op tools om huidveroudering te voorkomen. 

Om een proef op de som te nemen, besloten wij het anti-rimpel apparaat Silk'n FaceTite Ritual te testen. Dit pakket bestaat onder andere uit het FaceTite anti-aging apparaat die gebruik maakt van de revolutionaire anti-veroudering HT™-technologie die ook in professionele huidklinieken wordt toegepast. De belofte? Een jonger uitziend gezicht omdat FaceTite het probleem van binnenuit aanpakt door de collageen- en elastinevezels te herstellen.

De FaceTite vermindert op een pijnloze en niet-chirurgische manier rimpels en fijne lijntjes, bouwt volume op, verstrakt de huid en lift de gezichtscontouren. Het werkt echt in op de diepere huidlagen en verbetert de structuur en elasticiteit van de huid. Last van zonne- en ouderdomsvlekken? Ook die pakt de FaceTite aan.

Naast het FaceTite apparaat bestaat het pakket ook uit het Silk’n Hyaluronic Serum voor directe anti-verouderingsresultaten, Silk’n Bright voor diepe reiniging van de huid voor en na de behandeling en een haarband voor het vrijhouden van de huid tijdens de behandeling. Het wordt geleverd met een luxe beautycase met spiegel en een Silk’n adapter verlengkabel (1,5 m) voor meer bewegingsvrijheid.

Om echt resultaat te zien, moet je het FaceTite Ritual pakket minstens 10 weken gebruiken en dan twee keer per week gedurende 15 minuten per probleemgebied. Sylvia heeft het pakket voor ons geprobeerd en merkte duidelijk resultaat. 

Sylvia: "Ik heb de Silk'n FaceTite Ritual 10 weken uitgeprobeerd en het apparaat twee keer per week gebruikt. Het is een handzaam apparaat met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Belangrijk is om een klein beetje gel te gebruiken, anders werkt het apparaat niet. Ik begon op stand 1 maar kon al snel verder naar stand 5 (de maximum stand). Af en toe voelt dat heel warm, maar dan kun je 'm even van je huid afhalen en dan weer over de plek bewegen die je wilt behandelen voor vijftien minuten. Ik deed de behandeling vaak terwijl ik tv keek, dan is het een kleine moeite. De eerste weken zag ik geen resultaat, maar langzaamaan had ik het idee dat de rimpels wat gingen verzachten. Vooral die op mijn wangen. In mijn nek heb ik behoorlijk diepe rimpels en daar is het resultaat minder, ik zie wel iets verbetering maar ik denk dat dit een kwestie wordt van langer het apparaat gebruiken om een beter resultaat te krijgen. Mijn huid ziet er vitaler uit, de poriën zijn fijner geworden en daardoor lijkt mijn huid jonger. Het is prettig om dit in de spiegel te bekijken. Mijn jongste dochter heeft gezegd (zonder dat zij wist dat ik de Silk'n gebruikte): "Mam, wat zie je er goed uit". En dat is natuurlijk altijd leuk om te horen. Bovendien geeft er beter en frisser uitzien meer zelfvertrouwen."

Bekijk hieronder de voor (links) en na (rechts) beelden voor het resultaat van de behandeling bij Sylvia. Ook interesse in het Silk'n FaceTite Ritual? Klik dan hier.


Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top