Fashion

Influencers worden massaal met dit item gespot, is dit een nieuwe trend?

Influencers worden massaal met dit item gespot, is dit een nieuwe trend?

Het kan best koud zijn, dat merken wij ook. Het liefst verstoppen wij ons in een grote winterjas, handschoenen en een lekkere sjaal. Toch is je hoofd vaak nog best koud en gooit de wind je haar helemaal door de war. Daar vonden ze aan het begin van de vorige eeuw al een goede oplossing voor, die steeds in een nieuw jasje wordt gestoken. 

De bucket hat is een goede en praktische toevoeging aan veel outfits. Het hoofddeksel werd voor het eerst gedragen in het jaar 1900 door vissers. Door de jaren heen heeft de accessoire echt wel een plekje verdiend in de modewereld. 

De bucket hat met een twist

Een bucket hat van Supreme óf eentje met panterprint, door de jaren heen heeft deze haaraccessoire veel verschillende vormen aangenomen. Zo ook deze keer, de furry bucket hat is namelijk razend populair. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door alyssa coscarelli (@alyssainthecity) op

Hoewel deze bucket hat wat minder geschikt is voor regenachtige dagen dan het originele design, blijft het leuk om deze trend ook uit te proberen. Combineer het hoofddeksel bijvoorbeeld met een furry coat. Ook een trenchcoat is de juiste keuze voor deze bucket hat. Deze bucket hat geeft je gegarandeerd het echte vintage gevoel!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ☆ allie xcx ☆ (@allie.xcx) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Allison (@titi.alli) op

Met wat style jij dit geweldige accessoire?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top