Fashion

Een modieuze work out: met deze sneakers heb jij een head start

Een modieuze work out: met deze sneakers heb jij een head start

Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. Ze beloven zichzelf dit keer dat ze écht gezonder gaan eten of meer geld gaan besparen. Wat je voornemen ook is, soms heb je een duwtje in de juiste richting nodig. 

Zo ook met sporten: voel jij je comfortabel in je work out gear? Ga er dan vanuit dat je betere resultaten zult zien. Wij helpen je alvast een beetje want met deze sneakers zijn al je doelen een stukje dichterbij! 

De beste versie van jezelf

Begin jij dit jaar ook met sporten? Congrats! Je zorgt voor jezelf, iets wat niet altijd even makkelijk is om te doen. Wel hopen wij dat je motivatie meer is dan alleen afvallen. Wanneer sporten om afvallen draait omdat jij jezelf misschien 'te dik' vindt dan kan het zijn dat je de essentie van sporten mist. Ga je sporten, hou je een gezondere levenstijl aan of probeer je een nieuw dieet? Onthoud dan dat je met deze drie dingen een betere versie van jezelf wilt maken. Wat een betere versie van jezelf is? Het is de versie van jezelf die gezonder en gelukkiger is, van binnen én van buiten. 

Hardloopschoenen

Zin om van hardlopen een gezonde gewoonte in 2020 te maken? Dan zijn de juiste schoenen noodzakelijk. Hoewel het niet erg is om nog een paar keer in je alledaagse sneakers te hardlopen, is het altijd handig om de perfecte match voor jou te vinden.

Koop je hardloopschoenen altijd in de namiddag. Op dit punt van de dag zijn je voeten het meest opgezet door de hele dag. Zo voorkom je dat je naar huis gaat met te krappen schoenen. Ook is het handig om een grotere maat mee te nemen. Dit omdat je voeten genoeg ruimte nodig hebben tijdens het lopen om knellen en irritaties te voorkomen.

Onze favo hardlooopschoen

Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail voor 150,00 € bij JD Sports

De Nike Air Zoom Pegasus, is het geen plaatje? De zwarte schoen geeft je misschien een old school vibe maar niks is minder waar. Alleen allerbeste technologieën werden voor deze schoenen toegepast en dat is te merken. De materialen geven je verkoeling tijdens het hardlopen en ook de pasvorm is perfect. 

 

Fitnessschoenen

Koop je fitnessschoenen? Dan kan jij je stappers voor veel meer activiteiten gebruiken dan alleen fitness. Tijdens dansen, cardio en aerobics komen fitnessschoenen namelijk prima van pas. Natuurlijk zijn al deze activiteiten niet hetzelfde en moet je voor jouw perfecte match wel aan een aantal dingen denken. 

Is je work out heel intensief? Let dan op het feit dat je schoen wel genoeg ventilatie moet hebben. De bovenkant van de sneaker is het liefst van het materiaal mesh nylon gemaakt. Dit materiaal ademt goed en zorgt ervoor dat alle warmte snel weer naar buiten gaat. 

Onze favo fitnessschoen

Nike Legend voor 60,00 € bij JD Sports

Het materiaal mesh nylon waar we het net over hadden? Deze schoen heeft het. Samen met het feit dat de schoen een bredere voorvoet heeft en de buitenzool die gemaakt is van duurzaam rubber, is Nike Legend de perfecte fitnesschoen. 

 

Welke schoenen heb jij het liefst nu in je kast?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top