Fashion

Superfood van Kruidvat

Superfoods zijn de afgelopen jaren een enorme food trend geworden. De producten staan bekend als een natuurlijke en gezonde aanvulling op het dagelijkse eetpatroon. Superfoods zijn niet allemaal even betaalbaar, maar nu Kruidvat ook een lijn met superfoods heeft gelanceerd, worden de supplementen toegankelijk voor iedereen

Ideaal als toppings bij het ontbijt, door een salade of als toevoeging aan het sapje op smoothie; superfoods zijn in iedere maaltijd wel te verwerken. Kruidvat heeft een lijn bestaande uit chiazaad, tarwegras, lijnzaadolie, hennepzaad, goji bessen en kokosvezels uit gebracht voor iedereen die een verantwoorde levensstijl wenst. 

 


Kruidvat Biologisch Tarwegraspoeder - € 7,99
Biologisch Tarwegraspoeder heeft een lichtzoete, dropachtige smaak. Het is van nature een bron van vitamine A, C, ijzer en zink en een goede toevoeging aan een smoothie, shake, vruchtensap of water.
Biologisch Tarwegraspoeder is gemaakt van jong, smaragdgroen tarwegras dat na het oogsten is gewassen, gedroogd en vermalen.
?
Kruidvat Biologisch Hennepzaad - € 3,99
Biologisch Hennepzaad heeft een heerlijk nootachtige smaak. Het is rijk aan Omega-3 vetzuren en meervoudig onverzadigde vetzuren. Hennepzaad kan gebruikt worden in een smoothie, shake, pesto of salade. Vanwege de plantaardige eiwitten is hennepzaad erg geliefd bij sporters.
?

 
Kruidvat Chiazaad (100% raw food) - € 4,99
Chiazaad is rijk aan Omega-3 vetzuren en meervoudig onverzadigde vetzuren. Bovendien is chiazaad een bron van eiwitten en vezels. Het kan tot wel 7x haar gewicht aan water opnemen. Voeg het toe aan heerlijke ontbijtgranen, brood, notenmix of een salade.
 
Kruidvat Goji Bessen (100% raw food) - € 3,99
Goji Bessen zijn lekker in een smoothie of shake, maar kunnen ook worden toegevoegd aan brood, ontbijtgranen, vruchtensap of een salade. Chinezen maken er zelfs thee van door ze te overgieten met gekookt water. Goji bessen komen oorspronkelijk uit Azië. Ze groeien in Mongolië, China en Tibet. Daar worden de bessen na het plukken gewassen en gedroogd.
?
??

Kruidvat Kokosvezels - € 1,49
Kokosvezels zijn afkomstig van de bast van de kokosnoot. Ze zijn voedzaam en een bron van vezels. Kokosvezels smaken natuurlijk zoet en zijn perfect voor smoothies, als topping voor de yoghurt, als toevoeging in de warme maaltijd of bakproducten.
 
Kruidvat Biologisch Lijnzaadolie - € 2,79
Biologisch koudgeperste Lijnzaadolie is afkomstig van vlas, een Italiaans kruid en wordt gemaakt door de olie uit de zaadjes van de plant te persen. Door de neutrale smaak kan het overal door gebruikt worden. Lijnzaadolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en omega-3 vetzuren.
 
 
Deel dit artikel
Back to top