Lifestyle

Goed nieuws! Sissy-Boy houdt ook dit jaar een kerstmarkt en dit is alles wat je moet weten

Goed nieuws! Sissy-Boy houdt ook dit jaar een kerstmarkt en dit is alles wat je moet weten

Liefhebbers van Sissy-Boy hebben het slechte nieuws vast meegekregen: het bedrijf ging een tijdje terug failliet maar gelukkig hebben zij een doorstart kunnen maken. Helemaal op de rit is Sissy-Boy nog niet, zo zijn in de webshop vooralsnog alleen meubels te verkrijgen. Binnenkort komt daar gelukkig verandering in.

De grote vraag is, met kerst in het vooruitzicht, of ze dit jaar wél hun superleuke kerstmarkt gaan organiseren. Goed nieuws, Sissy-Boy houdt ook in 2019 een kerstmarkt! Dit keer vindt het festijn plaats in het weekend van 7 en 8 december en zal het West-Indisch Huis in Amsterdam volledig worden omgetoverd tot een 'Maison De Noël'. De verschillende ruimtes van het gehele huis plus de binnenplaats worden met behulp van Sissy-Boy items in kerst stijl gehuld. Zo is er een woonkamer met prachtige bomen vol kerstornamenten en Sissy-Boy meubels én een eetkamer met een grote gedekte kersttafel.

Natuurlijk kan een kerst shop met de allerbeste cadeaus voor de feestdagen niet ontbreken, compleet met inpaktafel en de nodige tips & tricks. Bij de fashion en beauty ruimte kun je terecht voor de perfecte look voor jezelf voor de feestdagen. Heb je trek gekregen? Op de binnenplaats zullen food stands te vinden zijn met drankjes en hapjes die passen bij de kerst. Denk hierbij aan zoetwaren, warme choco, glühwein en meer.

Wat je verder kunt verwachten? Live muziek, een kerstman, kerst workshops door influencers, op de foto gaan in kerststijl en veel meer! Oftewel: het wordt weer een fijn pre-Christmas feestje... Zien wij jou ook op de Sissy-Boy kerstmarkt 2019?

Nieuw is dat je dit jaar een toegangskaartje moet kopen. De tickets kosten €7,50 en daarvoor krijg je dus entee en een kortingsvoucher van €5 die je kunt besteden in Sissy-Boy’s Maison de Noël. Omdat het eerder altijd super druk was, gaat Sissy-Boy nu met time slots werken en wel de volgende:
1. 09:30 – 11:30 uur
2. 11:00 – 13:00 uur
3. 12:30 – 14:30 uur
4. 14:00 – 16.00 uur
5. 15:30 – 17:30 uur

Tickets zijn hier te koop.

Beeld: Sissy-Boy
Deel dit artikel
Back to top