Lifestyle

Johnny Depp reageert op winst rechtszaak Amber Heard "heb mijn leven terug"

Johnny Depp reageert op winst rechtszaak Amber Heard "heb mijn leven terug"

Johnny Depp krijgt gelijk in de smaadzaak die hij tegen zijn ex Amber Heard heeft aangespannen. De rechter oordeelde dat voldoende is bewezen dat er sprake is van smaad. In de rechtbank van Fairfax, Virginia kregen Amber en Johnny dit gisteravond te horen. Johnny heeft inmiddels een bericht geplaatst op zijn Instagram.

Johnny Depp reageert op winst rechtszaak Amber Heard

Kleine kans dat je het hebt gemist, maar ex-geliefden Amber Heard en Johnny Depp zijn al een paar weken aan het bekvechten in een smaad en lasterzaak in Fairfax, Virginia. Ze beschuldigen elkaar van het stuklopen van hun carrière. Amber Heard beticht haar ex er daarnaast ook nog eens van dat hij agressief met haar is omgegaan, onder andere als gevolg van een mogelijke drank- en druksverslaving. Inmiddels is er eindelijk een einde gekomen aan het mediacircus rondom de acteurs en deze strijd. En de uitkomst is positief voor Johnny Depp, want hij heeft de rechtzaak gewonnen. 

"Heb mijn leven terug"

Johnny Depp zit op dit moment in Groot-Brittannië om gastoptredens te geven bij concerten van gitarist Jeff Beck, daarom keek hij de uitslag van de rechtstzaak via een livestream. Op zijn socials heeft de acteur inmiddels gereageerd.  "In de media werden valse, zeer ernstige en strafbare beschuldigingen tegen mij geuit, hoewel er nooit een aanklacht tegen mij werd ingediend." Ook zegt Johnny verder overweldigd te zijn door de steun van over de hele wereld en hoopt hij dat zijn zaak mannen en vrouwen die in dezelfde situatie zitten zal helpen. Zijn leven is sinds 2016 veranderd sinds Amber Heard een contactverbod aanvroeg. "Zes jaar later heb ik mijn leven terug. Het stemt mij nederig."

Amber Heard moet 15 miljoen dollar neerleggen

Omdat Johnny op alle punten gelijk kreeg van de jury moet Amber Heard waarschijnlijk 15 miljoen dollar aan haar ex betalen. Zij kreeg slechts op enkele punten gelijk van de jury en daarom moet de acteur ook 2 miljoen dollar aan zijn ex-vrouw betalen.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top