Fashion

Lily-Rose Depp arriveert in Tokyo maar heeft er wel eens beter uit gezien

Lily-Rose Depp is als dochtertje van Johnny Depp en Vanessa Paradis al jarenlang een graag geziene gast op modefeestjes. Tel daarbij op dat Karl Lagerfeld het meisje heeft uitgeroepen tot één van zijn muzen en je zou bijna vergeten dat het de actrice en model nog maar een tiener is. Afgelopen weekend mocht Lily-Rose achttien kaarsjes op haar verjaardagstaart uitblazen. In Amerika mag ze dus nog niet eens een drankje bestellen.

 

The 411

Een bericht gedeeld door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

De Chanel-muze arriveerde maandagavond, na haar verjaardagsfeestje met Cowgirl thema, op het vliegveld van het Japanse Tokyo, maar Lily zag er alles behalve haar glamorous zelf uit. Hoewel ze haar zwarte legging en top extra designer class gaf met een Chanel rugzakje was het het grauwe gelaat van Lily dat opviel. Het achttienjarige model zag er behoorlijk vermoeid uit en haar huid leek mat en grijzig. Niet zoals we dat van de slanke beauty gewend zijn.

 

Turned 18 and all I got was this tiny hat

Een bericht gedeeld door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

“Turned 18 and all I got was this tiny hat”, schreef Lily onder een kiekje van zichzelf op Instagram. In haar stories was vervolgens te zien hoe de birthday girl met modellenvriendin Leila Rahimi de dansvloer opzocht om die mijlpaal van de 18 jaar eens goed te vieren.

 

Keep walkin 👈🏻

Een bericht gedeeld door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

Klik hier voor meer beelden van Lily-Rose Depp in Tokyo.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top