Fashion

Lindsay Lohan in de huid van Kate Moss

Nadat Lindsay Lohan enige tijd geleden werd gefotografeerd als Marilyn Monroe, kroop ze onlangs in de huid van Kate Moss. Voor het Italiaanse tijdschrift Muse imiteerde Lindsay de Kate Moss uit de periode dat Moss nog iets met Johnny Depp had. Het werd een gewaagde, maar sexy fotoshoot.

In de 18-pagina’s tellende fotoshoot doet Lindsay haar best om als een stoere Kate Moss te poseren - en dan dus de Kate Moss uit de late jaren negentig.

Samen met model Petey Wright, die door moet gaan voor Johnny Depp, werd Lindsay gefotografeerd in het Chateau Marmont hotel in Hollywood.

Op enkele foto’s wordt zelfs geïnsinueerd dat er sprake zou zijn van een trio...

Op de meeste foto’s is Lindsay vrij sexy gekleed, maar volgens fotograaf Yu Tsai was Lindsay helemaal op haar gemak tijdens de shoot. 'Ze had geen problemen met het tonen van wat naakt, zolang het maar artistieke integriteit had', aldus de fotograaf.

Bron foto's: Daily Mail.

En als laatste een foto van Kate Moss en Johnny Depp uit de tijd dat ze nog een koppel waren. Ik vind Lindsay's foto's aardig, maar ik moet bij het zien van de foto's niet meteen aan Kate Moss en Johnny Depp denken. Wat jullie?

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top