Lifestyle

Alles wat je wil weten over Camille Vasquez, de advocaat van Johnny Depp

Alles wat je wil weten over Camille Vasquez, de advocaat van Johnny Depp

Camille Vasquez is een hit op social media en heeft inmiddels een heuse fanbase opgebouwd door de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp. Dat komt vooral door haar meedogenloze verdediging en scherpe ondervragingen. We praten je vandaag bij over de advocaat én potentiële lover van Johnny Depp: Camille Vasquez. 

Wie is Camille Vasquez, de advocaat van Johnny Depp?

Kleine kans dat je het hebt gemist, maar ex-geliefden Amber Heard en Johnny Depp zijn al een paar weken aan het bekvechten in een smaad en lasterzaak in Fairfax, Virginia. De rechter wil vrijdag van de voormalige geliefden hun slotpleidooi horen. De advocaten van de Pirates of the Caribbean-acteur riepen deze week een nieuwe getuige op, niemand minder dan supermodel én ex-vriendin Kate Moss (48).  Volgens de roddels zou Johnny Kate tijdens een vakantie van de trap zou hebben geduwd, maar dat heeft ze ontkracht. “Ik gleed de trap af en bezeerde ik mijn rug, maar Johnny liep naar mij toe en droeg mij naar mijn kamer voor de nodige medische hulp." 

Wie is de advocaat van Johnny Depp, Camille Vasquez?

Terug naar de advocate van Johnny Depp: Camille Vasquez. De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is één groot mediacircus waar niet alleen Johnny Depp en Amber Heard een hoofdrol in hebben, maar ook de advocate van Johnny Depp. Harper's Bazaar zocht uit wie Camille Vasquez precies is. De 37-jarige Camille Vasquez komt uit San Francisco, maar groeide op in een Cubaans-Colombiaans gezin. Ze studeerde in 2006 af aan de University of Southern California en in 2010 aan de Southwestern Law School in Los Angeles. Bij advocatenkantoor Brown Rudnick dat door Johnny Depp werd ingehuurd om hem te verdedigen in het proces tegen Amber Heard, werkt Camille nu vier jaar. 

Camille Vasquez stond Johnny Depp al eerder bij

Vorig jaar riep het magazine Best Lawyer Camille Vasquez uit tot een van de meest belovende advocaten. Camille focust zich vooral op het vertegenwoordigen van beklaagden in zaken rondom smaad. Precies dátgene waar Johnny Depp zijn ex Amber Heard voor aanklaagt. Het is niet de eerste keer dat Camille hem bijstaat, ook in procedures tegen ex-advocaat Jake Bloom en ex-zakenbehartiger Joel Mandel was ze de steun en toeverlaat van Johnny Depp. 

@ayesha13465 CAMILLE ROASTING AMBER 👀😂 #justiceforjohnnydepp #camillevasquez #foryoupage #fyp #fypシ #fypage #amberheardisroasted #shotsfired #court #trial #johnnydepptrial #johnnydepp #amberheard ♬ original sound - Mina

Camille Vasquez op social media 

Camille viel op door Amber Heard continu te onderbreken met de tekst "I object" of "objection". Ook verschenen er op social media veel beelden terwijl ze met haar ogen rolde en hoofdschuddend toekeek. De filmpjes zijn inmiddels vaak al miljoen keren bekeken en er worden nog altijd nieuwe video's gedeeld op social media onder jubelend commentaar richting Camille Vasquez.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top