Lifestyle

Wil je zien: documentaire over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard

Wil je zien: documentaire over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard

Kleine kans dat je het hebt gemist, maar ex-geliefden Amber Heard en Johnny Depp beschuldigden elkaar van het stuklopen van hun carrière. Inmiddels is duidelijk dat Johnny de rechtzaak heeft gewonnen. discovery+ komt nu met een heuse documentaire over dé rechtszaak van 2022. 

Rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard

Het heeft een aantal weken geduurd, maar onlangs was het oordeel van de rechter luid en duidelijk: Amber Heard verliest de rechtzaak die ze tegen haar ex Johnny Depp heeft aangespannen. Johnny Depp stapte naar de rechter vanwege een artikel van Amber Heard in The Washington Post uit 2018. Daarin schreef zij een "overlever" te zijn van huiselijk geweld, maar de rechter heeft haar hierin dus ongelijk gegeven. dicovery+ komt nu met een tweedelige documentaire over de rechtszaak tussen Johnny en Amber. Vanaf dinsdag 20 september zie je: Johnny vs Amber: The US Trial. Zowel het verhaal van Depp als dat van Heard komt aan bod.

Experts aan het woord

discovery+ zet in de docureeks de feiten en beweringen van de acteurs nog eens naast elkaar. Perfect dus als je het hele proces nog eens vanaf een andere kant wil zien. Ook advocaten, juridische experts en journalisten doen hun zegje, maar Johnny Depp en Amber Heard zelf lijken niet aan het woord te komen in de documentaire.

 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top