Lifestyle

Kate Moss opgeroepen als getuige in zaak Johnny Depp en Amber Heard

Kate Moss opgeroepen als getuige in zaak Johnny Depp en Amber Heard

De rechtzaak tussen Amber Heard en Johnny Depp is nog altijd in volle gang. Nu roepen de advocaten Johnny een nieuwe getuige op en dat is niemand minder dan supermodel én ex-vriendin Kate Moss. Het is inmiddels al de 22e dag van het proces. En dat is een hele bijzondere, want Kate Moss legde vandaag haar getuigenis af. 

Kate Moss getuigt in zaak Johnny Depp en Amber Heard

Kleine kans dat je het hebt gemist, maar ex-geliefden Amber Heard en Johnny Depp zijn al een paar weken aan het bekvechten in een smaad en lasterzaak in Fairfax, Virginia. De rechter wil vrijdag van de voormalige geliefden hun slotpleidooi horen. Maar voor het zover is, roepen de advocaten van de Pirates of the Caribbean-acteur een nieuwe getuige op, niemand minder dan supermodel én ex-vriendin Kate Moss (48).

Videocall met Kate Moss

Nadat Johnny zijn getuigenis had afgelegd, werd zijn ex-vrouw Amber opgeroepen haar verhaal te doen. Ze vertelde over een specifiek moment waarin haar toenmalige echtgenoot haar zus aanviel en ze hem sloeg. Opvallend detail: in haar getuigenis refereerde ze aan een incident tussen Johnny en zijn ex Kate Moss waarbij hij haar van de trap zou hebben geduwd. Dat was de reden dat Kate vandaag als eerste getuige werd opgeroepen. Het Britse supermodel deed haar verhaal via een videocall. Ze vertelt de rechtbank dat ze in Londen woont, maar dat ze haar verhaal doet vanuit Gloucestershire.

Van de trap gevallen

Hoewel de roddels dus gaan dat Johnny Kate tijdens een vakantie van de trap zou hebben geduwd, is daar volgens haar niets van waar. “Het had net geregend. Toen ik de kamer verliet, gleed ik de trap af en bezeerde ik mijn rug. Ik riep het uit omdat ik niet wist wat er met mij gebeurd was. Ik had ook veel pijn. Johnny liep naar mij toe om me te helpen. Hij droeg mij naar mijn kamer en gaf me de nodige medische hulp." Kate meent dat Johnny zich nooit agressief tegenover haar heeft gedragen. “Hij heeft me nooit geduwd, geschopt of van een trap gegooid”, zegt ze. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top