Lifestyle

Met deze 5 Valentijnsdagcadeaus scoor jij gegarandeerd bij jouw lover

Met deze 5 Valentijnsdagcadeaus scoor jij gegarandeerd bij jouw lover

De dag van de liefde komt steeds dichterbij. 14 februari is het Valentijnsdag en dus de tijd van het jaar om even extra uit te pakken. Toch kan het bedenken van een cadeau elk jaar weer een hele opgave zijn want wat vindt hij nou écht leuk? 

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor jouw lover? Goed nieuws! Wij hebben de vijf allerleukste Valentijnsdagcadeaus voor je op een rijtje gezet, waarmee je gegarandeerd punten scoort. 

1. Een mooie pasjeshouder

Oké, misschien niet het meest romantische cadeau om te geven, maar wel erg handig! Je ziet steeds vaker dat mannen van hun vertrouwde portemonnee overstappen naar dit praktische alternatief. Waarom? Omdat we simpelweg steeds meer pasjes krijgen. Een betaalpas, rijbewijs, tankpas, garagepas en noem maar op. Deze pasjeshouder zal dan ook een handige aanwinst zijn voor jouw vent! 


Luxe Uitschuifbare Pasjeshouder Portemonnee bij Bol.com

2. Parfum

Ben je op zoek naar een cadeau waarmee je de plank gegarandeerd niet mis kan slaan? Ga dan voor een parfum! Niet alleen wij vrouwen worden hier blij van, mannen ook. Je kunt nou eenmaal nooit genoeg luchtjes hebben, toch? Ruik even aan de parfums die je partner nu heeft en vergelijk dit vervolgens met verschillende geuren in de winkel. 

 

3. Gadgets

Als mannen ergens blij van worden, dan is het wel van de nieuwste gadgets. En hoe fijn als deze producten ook nog eens goed van pas komen? Na een lange werkdag moet niet alleen jouw man even opladen, ook zijn gadgets. Denk bijvoorbeeld aan zijn telefoon, oortjes en smartwatch. Een gadget waarbij alle drie de must haves tegelijkertijd worden opgeladen, is een droom die uitkomt. 


Draadloze oplaad docking 3-in-1 bij Bol.com

4. Een dagje weg

Het is natuurlijk ook meer dan leuk om nieuwe herinneringen te gaan maken samen. Boek een hotel in een onbekende stad en ga op avontuur. Lekker wandelen, shoppen en een hapje eten als afsluiter van de dag. Extra tip: bedenk van tevoren al wat jullie gaan doen. Zo is alles een verrassing voor jouw partner én weet jij precies wat jullie te wachten staat. 

5. Autoparfum

Brengt jouw partner veel tijd door in zijn auto, bijvoorbeeld voor werk? Hoe fijn is het dan als de auto lekker ruikt. Als er één autoparfum zeer geliefd is bij zowel mannen als vrouwen, is het wel die van Rituals. Doordat deze ook nog eens hervulbaar is, hoef je in het vervolg alleen maar een nieuwe vulling te kopen voor een paar euro. Ideaal!


RITUALS Life is a Journey Mehr Car Perfume bij Bol.com

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top