Interior

Dé grote ronde spiegel van Sissy-Boy is nu online verkrijgbaar!

Als er één trend het goed deed in interieurland afgelopen tijd, dan is dat de ronde spiegel wel. Hoe groter, hoe beter. De kwestie is alleen waar je een mooi én betaalbaar exemplaar kunt scoren. Gelukkig kon je daarvoor terecht bij Sissy-Boy.

 

Zij hebben een in het assortiment van een meter in doorsnede en met een gouden rand. Als je geluk had, dan trof je de spiegel in één van de winkels van Sissy-Boy en moest je 'm meeslepene naar huis (een hels karwei weet Fashionscene's Michelle, die er assistentie voor nodig had om het ding van meer dan 15 kilo ongehavend naar huis te sjouwen). Nu hebben we goed nieuws want de geweldige spiegel voor een héél vriendelijk prijsje is nu hier online te bestellen.

Wees er snel bij, want we hebben zo'n idee dat het ding de digitale schappen uitvliegt.

Hangspiegel rond large bij Sissy-Boy.com

 

De shoot en video van mijn slaapkamer laten nog even op zich wachten. Mijn mooie Strelitzia plant is stervende... Zodra er een nieuwe staat, laat ik jullie alles zien van mijn droomslaapkamer. Dit was trouwens de eerste ruimte in huis die af was maar door de verbouwing was het te lawaaierig om te filmen (en toen werd mijn plant steeds bruiner. Hij kreeg teveel water bleek later). Snel meer! Oh ja, het dressoir is van mijn opa en oma geweest en lag zo'n 40 jaar bij mijn ouders op zolder (en haalde ik vroeger dan ook de spelletjes uit als kind). Zo leuk om oud met nieuw te creëren. #casainteriorjunkie #slaapkamer #bedroom #wooninspiratie #wonen #interior #interieur #vintage #rondespiegel #pannenkoekenplant

Een bericht gedeeld door Elisah Jacobs/ INTERIOR JUNKIE (@interiorjunkiecom) op

Beeld thumb: @carberg05

Deel dit artikel
Back to top