Fashion

3 tips voor de perfecte vliegtuig outfit

3 tips voor de perfecte vliegtuig outfit

Een citytrip naar Lissabon of een weekje zonnen in Griekenland? Het is hoe dan ook een heerlijk vooruitzicht als je je koffers nog moet pakken om met het vliegtuig weg te gaan. Je leest hier de 4 onmisbare beauty tips voor een vliegreis, maar waar moet je aan denken bij een outfit voor in het vliegtuig? Wij hebben de tips voor je (en keken daarvoor een beetje af bij Instagram travel girls)! 

 

One rule: comfort first

 

Tip 1. Is een jas voor je bestemming overbodig? Ga dan voor een hoodie! In het vliegtuig kan het namelijk best wel fris aanvoelen en dan kun je lekker wegkruipen in een oversized hoodie. Trek daaronder een Tee of een crop top aan zodat je je hoodie gelijk uit kunt trekken als je bent aangekomen bij je zonnige vakantiebestemming. Je kunt een hoodie natuurlijk ook over een jurkje heen dragen in het vliegtuig.

 

Tip 2. Wij raden aan om eerder voor sneakers te gaan dan voor boots tijdens een vliegreis en wel hierom. Je neemt waarschijnlijk sowieso wel een paar sneakers mee op vakantie (of twee of drie). Sneakers zijn comfortabel als je ver moet lopen op het vliegveld en je kunt ze eventueel ook even snel uitdoen als je een lange vlucht hebt. Sindskort is het ook zo dat je schoenen boven je enkel uit moet doen bij de douane, nog een reden om gewoon lekker je comfy lage sneakers aan te trekken. 

 

Tip 3. Hang een fanny pack om waar je je paspoort, vliegticket en pinpas in kwijt kunt. Handig als je die essentials snel bij de hand hebt als er om gevraagd wordt en ondertussen je handen vrij hebt voor je koffers. Houd een beetje ruimte over in je handbage zodat je dat kleine tasje daar ook nog in kunt doen, als dat eventueel moet.  

 

Bekijk hieronder voor welke outfits Instagram travel girls kiezen voor in het vliegtuig en laat je inspireren! 

 

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyperridon) op

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

 

You're welcome! 

 

Beeld: iStock
?

Deel dit artikel
Back to top