Gezichtsverzorging

Een mooie huid met deze betaalbare gezichtsborstel

Een mooie huid met deze betaalbare gezichtsborstel

Iedereen die wel eens een ontsteking, acne aanval of andere huidproblemen heeft gehad, weet hoe waardevol een mooie huid is. Het is je visitekaartje en er kan geen concealer of foundation op tegen een gezonde en egale huid. We kunnen daarom niet vaak genoeg benoemen hoe belangrijk het is om je gezicht dagelijks te reinigen. Met deze tool reinig je je gezicht nog gemakkelijker én dieper!  

Aan reinigingsproducten geen tekort, denk aan reinigingsmelk en tonic, micellair water, reinigingsdoekjes of face wash. Maar wil je écht een schoon gezicht, dan is een gezichtsborstel hét antwoord. Waarom? Hiermee reinig je je gezicht nog dieper en verwijder je al het vuil, overtollig vet en make-upresten uit de poriën. Je verwijdert zelfs tot zes(!) keer meer make-up dan wanneer je dit handmatig doet met een wattenschijfje of doekje. Er zijn verschillende gezichtsborstels op de markt en wij testten de nieuwe Silk'n Fresh gezichtsborstel.

Silk'n

Silk'n Fresh is een nieuw product in het assortiment van het merk Silk'n. Silk'n is de wereldwijde leider in professionele esthetische apparaten voor thuisgebruik in de categorieën: ontharing, gezichtsverzorging en huid- & lichaamsverzorging. Silk'n Fresh is één van de nieuwste producten van Silk'n, namelijk een 2-in-1 gezichtsreinigingsborstel met ingebouwde face wash dispenser.
Gezichtsborstel Silk'n Fresh voor een mooie huid

Daarnaast maakt de borstel gebruik van de speciale 360º Vibration Technology, die vibrerende bewegingen met micro-rotaties combineert. Terwijl de borstelharen verticale bewegingen maken en de onzuiverheden uit de poriën trillen, maken de borstelharen individueel ook 360o micro-rotaties om de onzuiverheden weg te voeren. Zo wordt de microcirculatie in de huid gestimuleerd en verzorgingsproducten worden beter opgenomen. TrendAlert redacteur Floor testte de gezichtsborstel en deelt hieronder haar bevindingen.

Getest: Silk'n Fresh gezichtsborstel

- Je hoeft er geen speciale reinigingsgel voor aan te schaffen of gebruiken, zoals bij de gezichtsborstels van andere merken wel het geval is. Je kunt gewoon jouw eigen favoriete face wash in de borstel gieten en met iedere druk op de knop komt de juiste hoeveelheid vloeistof uit de borstel. Er past genoeg face wash in voor 30 behandelingen! Ideaal om mee te nemen op reis, want dan kun jij jouw face wash dus lekker thuis laten. Super handig!

- De meeste gezichtsreinigingsborstels zijn niet 100% waterproof, maar de Silk'n Fresh is dat dus wél. Je kunt het gezichtsreiningsapparaat gewoon onder de douche en in bad gebruiken. 

- De gezichtsborstel is oplaadbaar en gaat op een volle batterij tot wel 50 keer mee. 

- De gezichtsborstel heeft verschillende standen, namelijk een vibrerende en pulserende modus met ieder twee snelheden. Met de vibrerende modus wordt je huid diep gereinigd. De pulserende modus laat de borstel kloppende en masserende bewegingen maken, waardoor je huid en de onderliggende gezichtsspieren ontspannen.  

- Je reinigt je gezicht in één minuut. Zorg dat je iedere zone van je gezicht - voorhoofd, neus, kin, linkerwang, rechterwang en vergeet de hals niet - ongeveer tien seconden behandelt. Zo ben je met een minuutje klaar en je hoeft de tijd niet bij te houden want de timer schakelt het apparaat na 1 minuut uit, zo kun je dus nooit je gezicht te lang behandelen. 

- Vergeleken met de bestaande en veel duurdere gezichtsborstels is de Silk'n Fresh super betaalbaar, namelijk €99,-.

Floor: "Eerlijk gezegd heb ik nooit eerder een gezichtsborstel gebruikt. Dit komt omdat ik de gezichtsborstels op de markt altijd te duur vond. De Silk'n Fresh vind ik niet duur en je krijgt er zelfs twee borstels bij. Eén voor de normale en één voor de gevoelige huid. Ik kan ze beiden gebruiken want mijn huid is in de winter een stuk gevoeliger." 

"Vroeger hechtte ik niet veel waarde aan het reinigen van mijn gezicht, maar ik ben steeds meer gaan inzien hoe belangrijk het is. Voor mijn werk moet ik vaak make-up testen en ik wil natuurlijk niet dat mijn huid hieronder gaat lijden. Ik was iedere dag mijn gezicht, maar ik heb gemerkt dat mijn huid met een gezichtsborstel pas écht schoon wordt. Mijn poriën worden diep gereinigd en mijn huid voelt superschoon en zacht(!) aan." 


"Ik start en eindig mijn dag nu met liefde met de gezichtsborstel. In de ochtend gebruik ik de lage stand om rustig bij wakker te worden en in de avond gebruik ik de modus op hoger tempo. Dan wil ik dat mijn make-up én het opgehoopte vuil en talg van de dag worden verwijderd. Ik raad iedereen aan een gezichtsborstel te gebruiken. Dat het veel tijd in beslag neemt, kan ik niet meer als excuus gebruiken. Ik maak mijn gezicht nat met water, ik gebruik de Silk'n Fresh een minuutje, spoel mijn gezicht af en ik ben klaar. Tanden poetsen duurt zelfs langer. Ik vind het leuk om te doen en kijk uit naar het frisse gevoel wat ik daarna heb. Probeer het maar eens, je wilt niet meer zonder!"

Ben jij enthousiast geworden? De gezichtsborstel is verkrijgbaar op www.silkn.eu.


 

Beeld: TrendAlert
Deel dit artikel
Back to top