Gezichtsverzorging

Skincare trend: je gezicht reinigen met een stick

Skincare trend: je gezicht reinigen met een stick

Er bestaat een nieuwe manier om je gezicht te reinigen. Het is supergemakkelijk en snel, en het enige wat je nodig hebt is een stick! Too good to be true? Nee hoor, lees maar verder.

'Say yes to a fresh face'

Een schoon gezicht is de basis voor een gezonde, glowy skin, maar het is nou niet bepaald het spannendste en leukste deel van je beauty routine. Daar brengt deze trend verandering in. Je kunt nu je gezicht reinigen met een stick! Hoe werkt het? Je maakt je gezicht nat en gaat met de stick in cirkelende bewegingen over je gezicht om zo een creamy laagje te creëeren. De formule zorgt voor een deep-pore cleansing. Spoel met water en je bent klaar! De sticks helpen de huid te ontdoen van vuil en oliën en gaan onzuiverheden tegen met als resultaat een zacht en schoon gezicht!
 

De eerste cleansing sticks zijn er nu van Boscia, SU:M37 en H2O+ en zijn door hun formaat ideaal om mee te nemen. Van de sportschool tot aan een sleepover of een weekendje weg, met de cleansing sticks kun je snel en easy je gezicht opfrissen. Nog een handige bijkomstigheid: de sticks kunnen daarnaast niet lekken in je tas en en ze zullen geen probleem vormen bij de bagagecheck op het vliegveld! 
 

Wat vind jij van deze trend? Laat het ons weten!

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top