Haarverzorging

De nieuwe shampoo trend: low poo

De nieuwe shampoo trend: low poo

Heb jij last van kwetsbaar haar? Dan is low shampooing echt iets voor jou! Het is een nieuwe manier van je haar reinigen en verzorgen zonder shampoo... Yay voor deze nieuwe wasmethode! 

Kwetsbaar haar vraagt natuurlijk om goede verzorging. Doordat vrouwen met deze fragiele haarsoort hun haar niet te vaak kunnen wassen met normale shampoo, is de "no poo" trend ontstaan. Hierbij gaat het om alternatieven voor shampoo om je haar te reinigen en verzorgen zonder shampoo. Low Shampoo is als het ware een conditioner die tegelijkertijd ook je haar reinigt: een milde reinigende crème.

Start Low Shampooing!

Inspelend op de low poo trend introduceert L'Oréal Paris de nieuwe Elvive Low Shampoo. Een nieuwe shampoo die je haar op een milde manier reinigt. Door een sulfaatvrije shampoo te gebruiken droogt je haar niet uit, maar wordt het wel gehydrateeerd en gevoed en voelt het zijdezacht aan. De Low Shampoo is verkrijgbaar voor drie verschillende haartypes: gekleurd haar, droog en breekbaar haar en krullend haar.


Gekleurd haar: deze Low Shampoo is voor degenen die hun haar vaak kleuren. Door deze shampoo behoud je je kleur en glans.
Droog haar: deze variant is voor vrouwen met extreem droog haar. Doordat de Low Shampoo niet schuimt drogen je lokken niet uit. 
Krullend haar: voor vrouwen die de definitie van hun krullen verliezen, krullen breken namelijk af door frictie en schuim tijdens het wassen.

4 stappen om je haar te wassen en beschermen

De Low Shampoo mag dan jouw normale shampoo vervangen, je gebruikt het product niet op dezelfde wijze. Lees de volgende stappen en start low shampooing!

1. Pomp 10 tot 15 keer (afhankelijk van je haarlengte) Elvive Low Shampoo in je handen.

2. Masseer het gelijkmatig in - van je hoofdhuid tot de uiteinden - en voeg een beetje water toe.

3. Laat het product drie minuten intrekken.

4. Spoel het vervolgens uit terwijl je met je vingers goed door je haar heen gaat.

En voilà, je hebt schoon en verzorgd haar!

 

Ga jij meedoen aan de low poo trend?

Deel dit artikel
Back to top