Gezichtsverzorging

Kylie Jenner gaat finaal de mist in met een Kylie Skin tutorial

Kylie Jenner gaat finaal de mist in met een Kylie Skin tutorial

Alles wat Kylie Jenner op de markt brengt, wordt omgezet in een miljoenen dollars. Dankzij haar make-uplijn werd ze volgens Forbes op 21-jarige leeftijd de jongste 'selfmade' billionaire ooit. Dankzij die talloze ogen die gericht zijn op de reality ster, ligt alles wél onder een vergrootglas.

Niet alles wat Kylie doet, gaat echter goed. Voor haar nieuwe productlijn genaamd Kylie Skin nam de jonge moeder een tutorial op maar of ze daar nou mensen mee over de streep heeft gekregen om iets te kopen, is de vraag. Met een Snapchat filter over haar gezicht laat Kylie zien hoe ze haar gezicht wast met behulp van een reiniger van Kylie Skin. Ze spuit wat foam op haar handen en wrijft het goedje enkele seconden over haar gezicht om het daarna met water te verwijderen.

Op het moment dat ze haar gezicht droogt met een handdoek, is te zien dat er nog een dikke laag foundation op haar gezicht zat die nu op de stof terecht is gekomen. Ondanks haar slechte schoonmaak skills en/of het slechte product, besloot ze het filmpje op social media te delen met de claim dat ze zo elke ochtend en avond haar gezicht schoonmaakt. 

Je kunt begrijpen dat veel mensen not impressed waren met de video en de reacties zijn niet mis. Volgende keer even wat zorgvuldiger te werk gaan Kylie? Of is het juist de bedoeling dat het filmpje viral gaat om de verkeerde redenen?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top