Beauty

4 onmisbare beauty tips voor je vliegreis

4 onmisbare beauty tips voor je vliegreis

Ga jij deze zomer ook genieten in het zonnige Spanje, prachtige Griekenland of vlieg je naar een ver land? Heerlijk! Het enige nadeel is dat de vliegreis je huid niet veel goeds doet. Dit komt doordat de lucht erg droog is in het vliegtuig, er veel mensen in een kleine ruimte zitten en je soms lang moet zitten. But girl we got the answer for this problem!

Hydration is the key

High in the sky is de lucht droog, hierdoor gaat je huid extra oliën aanmaken om je te beschermen. Deze overgeproduceerde oliën zorgen ervoor dat je verstopte poriën krijgt. Om dit proces tegen te gaan, kun je een sheet mask of een ander hydraterend masker opdoen. Deze maskers voeden je huid zodat je huid nog meer straalt op vakantie.

Hello Sunshine

Het klinkt misschien een beetje raar, maar wanneer je in het vliegtuig zit, wordt de blootstelling van zon aan je huid verhoogd. Heb je een window seat? Vergeet dan vooral niet om jezelf in te smeren voor de vlucht. Want ook door dat kleine raampje wordt je huid blootgesteld aan deze sterke zon.

Take a nap

Nap time! Wie houdt er niet van? Een lekker middagdutje of gewoon de hele vlucht slapen? Vliegen is vermoeiend en daarom is het belangrijk om je lichaam genoeg rust te geven.Take a power nap en je bent bij aankomst klaar om van alles te ondernemen.

Makeup time

Blijf jezelf goed hydrateren tijdens de reis door genoeg water te drinken en probeer make-up te vermijden. Een lipstick kan geen kwaad, maar laat de gezichtsproducten zoals foundation in je tas. Hiermee voorkom je verstopte poriën. Tip: neem je everyday make-up mee en breng deze net voor de landing aan, zo kan je meteen de mooiste vakantiefoto’s maken!

 

Onze vliegtuig musthaves van ons voor jou:

- Slaapmasker

- Oortjes

- Nekkussentje

- Sheet mask

- Dagcrème

- Lippenbalsem

- Handcrème

 

Fijne vakantie!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top