Beauty

2x perfecte make-up looks voor Kerst

2x perfecte make-up looks voor Kerst

Goud, glitters, cadeautjes, etentjes en borrels. Kerst is een feest! De outfit ligt klaar, jouw kerstkapsel heb je al gekozen, dan zit er nog maar één ding op: de make-up! Goed nieuws, want wij hebben twee perfecte make-up looks voor de Kerst en je hebt er maar drie producten voor nodig!

Ga jij voor classy rode lippen met een gouden eyeliner of voor een sexy smokey eye?

#1 Femme Fatale

De mooiste make-up looks voor Kerst

Deze look is onze absolute favoriet, want rode lippen maken een zwarte kerstoutfit pas echt af. Een winged eyeliner is altijd goed in combinatie met een rode lipstick. Deze limited edition eyeliner heeft iets extra's, namelijk een gouden glitter voor een extra sparkle tijdens de feestdagen! Wil jij deze look ook creëren? Dat kan, met de Volume Million Lashes Fatale mascara, de Color Riche Gold Obsession Rouge Gold lipstick en de exclusieve Super Liner Gold eyeliner. En laat deze producten nu net in een speciale Femme Fatale geschenkset verkrijgbaar zijn.


Zo creëer je de femme fatale look:

Stap 1. Breng de eyeliner naar wens aan langs de bovenste wimperrand. Wij creëerden een kleine wing, maar dit is geheel naar eigen smaak. 

Stap 2. Gebruik vervolgens de Volume Million Lashes Fatale mascara om killer eyes met perfect volume te creëren.

Stap 3. Voor de finishing touch geef je je lippen een dieprode kleur met gouden glans met Color Riche Gold Obsession Rouge Gold lipstick.

Nog een cadeau nodig? Deze luxe limited edition geschenkset is verkrijgbaar voor €24,99! Leuk om te geven én te krijgen.

De mooiste make-up looks voor Kerst

#2 Midnight Star

De mooiste make-up looks voor Kerst

Mag het van jou nog wat spannender? Dan is er de Midnight Star look voor je, zoals de naam al zegt, perfect voor een feest tot in de vroege uurtjes! In deze party look ligt het accent op de ogen en je creëert het met de Volume Million Lashes Extra Black mascara, Color Riche Quad E5 Velour Noir oogschaduw en de exclusieve Super Liner Gold eyeliner, die ook in een luxe Midnight Star geschenkset verkrijgbaar zijn.

Zo Creëer je de Midnight Star look:

Stap 1. Breng de donkerste oogschaduwkleur aan tegen de bovenste wimperrand en werk dit uit richting de wenkbrauw met een blendkwastje. Kleur de rest van je ooglid in met de twee lichtere kleuren. Breng de lichtste kleur aan in je binnenste ooghoeken en eventueel ook onder de wenkbrauwen als een highlighter.

Stap 2. Breng de Super Liner Gold eyeliner aan tegen de bovenste en onderste wimperrand.

Stap 3. Maak de look compleet met de Volume Million Lashes Extra Black mascara, waarmee je je wimpers perfect zwart maakt en gesepareerd volume geeft.

Ook deze drie producten zijn verkrijgbaar als limited edition giftset. De Midnight Star geschenkset is €24,99.

De mooiste make-up looks voor Kerst


Fijne Kerst beauties!

Deel dit artikel
Back to top