Haarverzorging

4 makkelijke kapsels voor de feestdagen

4 makkelijke kapsels voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur is het tijd om alvast te verzinnen wat jouw look wordt. Welke make-up draag je, wat wordt jouw outfit van dit jaar en misschien nog wel het belangrijkste: voor welk kapsel ga je? TrendAlert vroeg aan Girlscene wat de makkelijkste kapsels zijn en hoe je die maakt aan de hand van twee how to-video's en twee celebrity foto's. Met deze vier easy hairdo's kom je de feestdagen door!

Krullen

 

Een all time favoriet van Girlscene's Renée is gekruld haar. Deze tutorial komt dan ook precies op het goede moment! De structured waves (geïnspireerd op de jaren '60) zijn makkelijk om voor elkaar te krijgen. En ben je nog niet zo goed in het krullen van je haar? Dan heb je nog genoeg tijd om te oefenen voordat de feestdagen aanbreken. Bekijk de video hierboven om te zien hoe makkelijk je deze krullen bij jezelf kunt maken.

 

Welke haarproducten heb je nodig?

- L’Oréal Paris Elnett Satin Heat Protection Krullen
- L’Oréal Paris Elnett Satin Normale Fixatie

 

 

Haarband knot

 

Een andere favoriet van de Girlscene redactie is de headband bun, oftewel de haarband knot. Waarom? Dit kapsel is elegant, mooi én makkelijk. Deze hairdo ziet er ingewikkeld uit terwijl het heel simpel is om te maken. Eén ding is zeker: met de haarband knot krijg je gegarandeerd veel complimenten! Bekijk de video hierboven om stap voor stap te zien hoe je dit kapsel voor elkaar krijgt.

 

Welke haarproducten heb je nodig?

- L'Oréal Paris Elnett Satin Normal Hold
- L’Oréal Paris Elnett Satin Luminize

 

 

Gevlochten paardenstaart

Girlscene's Emma is groot fan van Blake Lively. Vooral dit kapsel die Blake rockte bij de Grace of Monaco première tijdens het Cannes Film Festival in 2014 vinden we heel mooi. De reden hiervoor? De rommelige gevlochten paardenstaart is een leuke twist op de standaard paardenstaart. En het ziet er heel feestelijk uit!


Welke haarproducten heb je nodig?
- L’Oréal Paris Studio Line TXT07 Volumizing Spray
- L’Oréal Paris Elnett Satin Luminize


Stap 1. Spray de Studio Line TXT07 Volumizing Spray in de lengtes van het haar om het grip te geven. Op die manier zorg je ervoor dat je vlecht goed blijft zitten de hele dag.
Stap 2. Borstel vervolgens je haren door en maak een hoge paardenstaart.
Stap 3. Zet de paardenstaart vast met een haarelastiek in de kleur van je eigen haar. 
Stap 4. Verdeel het haar van de paardenstaart in drie strengen en vlecht het totdat je bij de punten van het haar bent. Zet vast met een elastiek.
Stap 5. Eindig met de L’Oréal Paris Elnett Satin Luminize haarlak: ideaal om je haar de hele dag op z’n plek te houden en je haar extra glans te geven.

Ingevlochten haar

Als het aan Girlscene's Danique ligt vlecht iedere vrouw haar haren in voor de feestdagen! Karlie Kloss bewijst op de rode loper weer eens hoe mooi dat eruitziet. Het invlechten van je haar is niet heel lastig, maar als je de slag nog niet helemaal te pakken hebt is het verstandig om nu alvast te beginnen met oefenen. PS: op YouTube staan veel nuttige tutorials waarin wordt uitgelegd hoe je je haren makkelijk kunt invlechten.


Welke haarproducten heb je nodig?
- L’Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess


Stap 1. Borstel je haar goed door, spray er L’Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess in voor textuur en maak een zijscheiding.
Stap 2. Pak een dunne pluk met haar aan de voorkant en verdeel het in drie strengen.
Stap 3. Begin met het invlechten door iedere keer een plukje haar bij de vlecht te doen.
Stap 4. Zet de vlecht vast met een schuifspeldje. 
Stap 5. Maak een knotje van het haar dat over is.


Et voilà, vier makkelijke en super feestelijke kapsels voor de decembermaand!

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top