Haarverzorging

How to: 3x haarstijlen voor de zomer

How to: 3x haarstijlen voor de zomer

We weten nu dat Bronde dé trend op het gebied van haarkleur is. De mix tussen blond en bruin haar wordt steeds populairder, maar met een mooie haarkleur alleen zijn we er nog niet. Want hoe gaan we ons haar stylen en dragen? Deze zomer kun je kiezen uit 3 haarstijlen; noncha messy, big volume of sleek & straight!   

De beach look, met andere woorden golvende, warrige en zoute lokken, is een all time favorite in de zomer. Maar ook met flink volume en supersteile lokken zit je helemaal goed. Hoe je deze lookjes maakt? L'Oréal Paris heeft de lijn Studio Line met producten die voor alle drie de haarstijlen geschikt zijn. En nog beter, je hebt per haarstijl maar één product nodig. Less is more :) Wij vertellen je hoe je de looks creëert en stylet!

Noncha Messy
How to: 3x haarstijlen voor de zomer

Lokken alsof je van het strand komt wandelen, maar dan ook op de dagen dat we geen tijd hebben voor een bezoekje aan de kust. Dat willen we! En dus gaan we aan de slag met heel veel producten: volume powder, sea salt spray, texturizing spray, haarlak en -sprays. Je mag ze allemaal in de prullenbak gooien, want voor de noncha messy look heb je maar één product nodig en dat is Matt&Messy van Studio Line. Deze zero shine salt spray zorgt voor de ultieme zomer look: sexy noncha messy lokken.

Big Volume
How to: 3x haarstijlen voor de zomer

Big Volume!? The bigger the better. Volumineus haar is de eeuwige wens van vrouwen, en dit geldt niet alleen voor vrouwen met fijn of weinig haar. Ook als je veel haar hebt, betekent dit niet meteen dat je ook volume hebt. Zelfs als je een slag of krullen hebt, heeft het vaak de neiging om lekker plat op het hoofd te gaan liggen. Iedereen kan hierbij dus wel een handje gebruiken. Gelukkig is daar Studio Line Volum'Max, de volume mousse met langdurige hold. How to use? Zorg dat je schoon, gewassen haar hebt. Verdeel met je handpalmen een balletje mousse op vochtig haar van wortel tot punt, terwijl je je hoofd naar beneden houdt. Vervolgens kun je het haar laten opdrogen of droogföhnen. Voor nog meer volume droog je het haar met een ronde (föhn)borstel. 
 

Sleek & Straight
How to: 3x haarstijlen voor de zomer

Steil haar is eigenlijk altijd goed. Het is sierlijk, vrouwelijk en het past bij iedere gelegenheid! Om je haren glad te krijgen, gebruik je Studio Line Hot & Smooth spray of crème, deze maken het haar glad én beschermen het tegen hitte. De spray is geschikt voor fijn haar en de crème voor dikker haar. Wil jij een sleek back look net als Doutzen, maak het haar dan vochtig en kam het met een fijne kam naar achteren. Breng vervolgens de Hot & Smooth crème op het haar aan. Verdeel de balsem over de gehele lengte van het haar, maar vermijdt de haarwortel en kam het nog een aantal keer. Föhn het haar indien nodig. Ga je aan de slag met de stijltang? Spray het haar dan in met de Studio Line Hot & Smooth spray om het te beschermen tegen de hitte van de tang. Maak een midden- of zijscheiding om jouw kapsel perfect in model te houden!
 


Wat wordt jouw zomerlook? 
 

Beeld: Instagram.com/lorealparisofficial
Deel dit artikel
Back to top