Haarverzorging

Dit zijn de 7 haarkleur trends voor een fris en helder 2021

Dit zijn de 7 haarkleur trends voor een fris en helder 2021

2020 was het jaar van zelf je haren knippen, verven, stylen en noem het maar op. Het was zeker weten een gek jaar waarin velen van ons een hoop geëxperimenteerd hebben omdat het niet anders kon. Nu, anno 2021, kijken we terug op dit turbulente jaar waar we op beauty gebied veel geleerd hebben. 

Gezien we steeds meer risico’s durven te nemen op het gebied van beauty, zijn we dit jaar ingestapt met meer zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid dan ooit. Een nieuw jaar roept dan ook nieuwe veranderingen op. En eerlijk gezegd, kunnen we niet wachten! Daarom hebben we voor zowel de waaghalzen onder ons als de mensen die op safe spelen, de haarkleur trends van 2021 voor jullie op een rijtje gezet.

Ben jij ook zo benieuwd in welk kleurtje jij jezelf ziet shinen dit jaar? Lees dan snel mee.

1 van 7

1.  Hazelnoot

Afgelopen jaar hebben we veel tijd besteed aan het gezond krijgen van onze mooie lokken. Een rijke, warme en glanzende tint hoort dus zeker in dit rijtje thuis. Overweeg deze kleur eens in plaats van je haar te blonderen. Je zal merken dat jouw dos er een stuk gezonder uit zal zien. Een toegankelijke kleur die je met subtiele dunne highlights kan combineren.

 
1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top