Wenkbrauwen

Teken je jouw wenkbrauwen bij? Voorkom deze fout

Teken je jouw wenkbrauwen bij? Voorkom deze fout

Een wenkbrauwpotlood of poeder works magic als je zelf niet gezegend bent met wenkbrauwen á la Cara Delevingnen. That is, als je het op de juiste manier aanbrengt. Volgens Ariel Tejade, make-up artis van onder andere Kylie Jenner, maken we vaak dezelfde fout met onze wenkies. Welke dit is lees je hier.

Brows on fleek

De veelgemaakte fout bij het bijtekenen van wenkbrauwen is dat we ze helemaal inkleuren en het lijkt alsof we twee donkere strepen op het voorhoofd hebben. Het is belangrijk om niet de volledige wenkbrauw te bedekken, maar slechts de gedeeltes waar je weinig haar hebt. Zo creëer je een veel natuurlijker effect en ben je trouwens ook helemaal on-point met de Bold Brow trend. De truc is dus eigenlijk; overdrijf niet. Zorg daarnaast dat je een potloodje of poedertje gebruikt die niet teveel afwijkt van jouw natuurlijke haarkleur. Hij mag best wat donkerder zijn, maar niet té donker.

Ben je het überhaupt zat om jouw brows bij te tekenen. Er schijnt een groentesoort te zijn waarvan ze gaan groeien! Je leest het hier. En voor nu; doe je voordeel met de tip van Ariel ;)

Succes!

Deel dit artikel
Back to top