Wedding

Tips voor jouw wedding look: of je nu de bruid bent of niet!

Tips voor jouw wedding look: of je nu de bruid bent of niet!

Wedding season is van start! Ga jij trouwen of staat er bij jou een bruiloft op de agenda? Dan is de grote hamvraag: what to wear? Genoeg mogelijkheden, nu alleen nog keuzes maken. Wij helpen jou alvast een eindje op weg met jouw wedding look. 

Outfit

Eén ding is duidelijk: als je de bruid niet bent, mag je hoogstwaarschijnlijk geen wit dragen. Maar wat gaan we dan wél dragen? Je mag best uitpakken, zo vaak heb je geen bruiloft. We vieren de liefde! Bovendien hoort het zonnetje te schijnen, dus is er geen dresscode? Laat je dan inspireren door de zomer. Denk bijvoorbeeld aan een jurk met eventueel een (bloemen)printje, kant detail of ruches. Besteed ook aandacht aan de accessoires, zoals een mooi sieraad en bijpassende clutch. En een mooi paar hakken zijn onmisbaar! 

Beauty tip! Heb je nog geen kleurtje opgebouwd? Zo krijg jij bruine benen in een handomdraai.

Tips voor jouw wedding look als je niet de bruid bent
Tips voor jouw wedding look wanneer je niet de bruid bent

Make-up

Voor make-up raden wij een classy maar natural make-uplook aan, vooral gedurende de dag. Make-up zie je overdag beter zitten, vooral in direct zonlicht. Kies voor nude en zachtroze tinten. Neem een make-uptasje mee voor het avondfeest en tover jouw make-up look om in een avond look met oogschaduw of een felle lip. En de nagels? Don't worry. Wij hebben wedding nail inspiration voor je verzameld én een gouden tip!

Tip: Deze dag gaat om genieten en je wilt je niet zorgen hoeven maken over je make-up. Wil jij dat jouw make-up de hele dag perfect blijft zitten en eruit ziet alsof het net is aangebracht? Dit is het geheim

Tips voor jouw wedding look als je niet de bruid bent

Haar

Opsteken of los? Dat is helemaal aan jou. Wat past bij jouw outfit? En waar voel je je goed bij? Is het warm en wat blijft het langst goed zitten? Op dit moment zien we de vlecht in alle soort en maten. Inspiratie nodig? Bekijk deze 8 mooiste vlechten. Tip! L’Ore?al Paris Elnett Satin introduceert Elnett Cre?me de Mousse, een nieuwe styling mousse die ervoor zorgt dat je haar perfect in blijft én gelijk verzorgd wordt. Er zijn drie verschillende varianten van de Elnett Crème de Mousse die antwoord bieden op iedere stylingwens: Volume, Fixatie en Krullen. Elnett Crème de Mousse Volume helpt de haarvezels verdikken, Fixatie helpt uitdagende kapsels te creëren en Krullen definieert krullend haar.   

Niet alleen de zijdezachte crème formule is vernieuwend, ook de verpakking draagt zijn steentje bij. Door de rechtopstaande diffuser hoeft de mousse niet op zijn kop gehouden te worden en kan het gemakkelijker worden gedoseerd! Superfijn!

Tips voor jouw wedding look: of je nu de bruid bent of niet!

 

Beeld: Instagram @lorealhair, Glamour Russia, Elle France, Harper's Bazaar UK, W Korea, Harper's Bazaar Spain

Aan welke tip heb jij het meest? 

Deel dit artikel
Back to top