Beauty

7x wat elke vrouw on-the-go in haar tas moet hebben

7x wat elke vrouw on-the-go in haar tas moet hebben

Het probleem van praktisch élke vrouw; een oversized tas met spullen waarvan je meer dan de helft niet nodig hebt. We’ve got good news ladies. Dit is echt niet nodig! Je vindt hieronder een mix van make-up en andere snufjes die je kunt meenemen in je handtas, zonder een nekhernia op te lopen. En alles wat we niet opnoemen heb je ook niét nodig. Deal?

1. Mobiel

Spiegels zijn zooo 2015. Als je even wilt bekijken of je make-up nog goed zit en of er geen etensresten tussen je tanden zijn achtergebleven, dan kun je dat prima checken met je mobiel op de selfiestand. Je telefoon is trouwens sowieso je alles, dus daar moet ongetwijfeld een plek voor gereserveerd worden in je tas.

2. Powerbank

Over de mobiel gesproken, aan een leeg exemplaar heb je niets. Neem daarom een mini powerbank mee om je telefoon mee op te kunnen laden als je onderweg bent. Ideaal omdat je geen stopcontact nodig hebt.


Power bank Metal 2600mAh Oplaadbare Batterij  €12,49


3. Baby Balm & Blush

Lippenbalsem, blusher, lipstick; al deze producten vind je in één in de Baby Balm & Blush van Maybelline. Omdat je niet drie losse producten hebt -en de verpakking lekker compact is- bespaar je ruimte in je tas. 

Maybelline Baby Balm & Blush  €5,99


4. Dispenser

Schaf een dispener aan waar je jouw favoriete geurtje in spuit. Zo hoef je geen volle parfumfles mee hoeft sjouwen. Eventueel zou je ook zoveel mogelijk testers kunnen opsparen, altijd handig.

5. Wenkbrauwpotlood

Voor de wenkbrauwen geldt; als ze maar goed zitten! Zelfs met een no make-uplook kom je weg als ze in shape zijn. Zorg er daarom voor dat je altijd een wenkbrauwpotlood bij je hebt. Zo kun je ze even up-touchen als dat nodig is. Als je last hebt van wenkbrauwen die hun eigen leven lijken te lijden, dan moet je zeker nog even onze wenkbrauw quick-fix report lezen.


Maybelline Eye Studio Master Shape Brow Pencil - Deep Brown - Wenkbrauwpotlood €6,99


6. Foundation

Je foundation bijwerken als je onderweg bent -in de trein bijvoorbeeld- is eigenlijk een onmogelijk kliederig klusje. Maar niet met de Nude Magique Cushion Foundation van L’Oréal. Dit product is door de spons ideaal om aan te brengen, het enige wat je hoeft te doen is deppen in de spons en ‘tappen’ op het gezicht. Zeker de moeite waard om mee te nemen. Lees hier alles over deze nieuwe foundation!


L’Oréal Paris Nude Magique Cushion - 06 Rose Beige - Beige - Foundation €17,99


7. Notitieboekje

Altijd handig om even snel iets in te noteren, er zijn zoveel leuke exemplaren te vinden! Vergeet trouwens je pen niet, wordt anders een beetje lastig schrijven...


Peter Pauper Notitieboek met magneetsluiting - Blossoming Branches  €19,95

Wat mag er absoluut niet in jouw tas ontbreken?


Meer beautytips lezen?
4x van een winter naar een lente beautyroutine
Was je haar als een professional
Zo krijg je mooie, pluisvrije gedefinieerde krullen

Deel dit artikel
Back to top