Face & Sculpting

FRESH FACES: Valentijnsdag looks

FRESH FACES: Valentijnsdag looks

Celebrities zijn vaak op de rode loper te vinden en zien er dan altijd feilloos uit. Verschilende rode loper beauty looks vormen dan ook de perfecte inspiratie voor jouw romantische Valentijnsdag look! Hoewel de sterren altijd een klein leger aan mensen klaar hebben staan om hen red carpet ready te maken, blijft de grote vraag: hoe kan ik er ook zo uitzien zonder de hulp van een visagist? Lees verder en get Valentine ready...


Bij wie kun je beter make-up looks afkijken dan bij de hotste celebrities van het moment? Precies. Met Valentijnsdag in het vooruitzicht delen we de mooiste looks met je zodat je zaterdag 14 februari genoeg inspiratie hebt om je mooi op te maken voor je lover. En het beste van dit alles? Voor iedereen zit er een geschikte look bij, of je nu van verleidelijk rood, lief roze of sexy naturel houdt. 


Verleidelijk rood

Wil je je vriendje verrassen? Draag dan rode lipstick net zoals Ariana Grande en Selena Gomez. Rood is zowel spannend als verleidelijk en waarschijnlijk niet een kleur die je iedere dag draagt. Daarom is Valentijnsdag de perfecte dag om uit te pakken! De kunst van rode lipstick dragen is allereerst om te kiezen voor een matte lipstick of lipstain zodat de kleur tijdens jullie etentje of zoen goed blijft zitten. Verder wil je de ogen qua make-up rustig houden. Breng hoogstens een matte bruine tint aan in de arcadeboog voor extra definitie. Tot slot draag je een rode lip het best met een paar goed aangezette wimpers, dus vergeet niet om je nepwimpers uit de kast te halen. Met Valentijnsdag mag dat gewoon! Zijn nepwimpers too much voor jou? Houd het dan bij twee lagen mascara voor volumineuze wimpers. 


Lief roze

Wie liever van een natuurlijke, maar opgemaakte look houdt kiest waarschijnlijk eerder voor een roze kleur op de lippen. Kijk dan je Valentijn look af bij Ashley Benson en Lucy Hale van Pretty Little Liars, want zij weten goed hoe je die kleur draagt. Namelijk met een frisse roze blush op de wangen en een zwarte eyeliner langs de bovenwimpers. Hierdoor zie je er verzorgd maar natuurlijk uit waar veel jongens dol op zijn. Oh, en vergeet niet om je wenkbrauwen netjes bij te tekenen om je look af te maken.


Sexy naturel

Als er twee meiden zijn die bewijzen dat naturel sexy is dan zijn het Jennifer Lawrence en Lea Michele wel! Zij worden maar al te graag gespot met een nude lipstick op hun lippen. En geef ze groot gelijk, want hierdoor kun je de aandacht naar de ogen verplaatsen voor een verleidelijke blik... Omlijn je ogen net als Jennifer Lawrence met een kohlpotlood of speel met nepwimpers zoals Lea Michele. Kies voor een mooie glanzende blush om je look af te maken, et voilà.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top