Travel

Tony's Chocolonely liefhebber? Dan moet je hier echt even heen!

Vrijwel alle vrouwen hebben een zwak voor chocolade en wij specifiek voor Tony's Chocolonely. Naast dat hun smaakcombinaties perfectie zijn en de chocolade an sich heerlijk is, denkt het merk ook aan de wereld door te streven naar een slaafvrije chocoladeindustrie.

Nu komt Tony's Chocolonely met een geweldig concept, heel slim net voordat de feestdagen voor de deur staan. In de Beurs van Berlage in Amsterdam is sinds een paar weken een Tony's Super Store te vinden. Wat daar nou zo bijzonder aan is? Je kunt er helemaal zelf de reep samenstellen qua smaken, een wikkel ontwerpen én de reep wordt in twee delen geleverd. Eén voor jou en één voor iemand anders omdat chocolade delen nog leuker is. 

In Tony's supersonische Choco Machine zitten de smaken melk, puur en wit (twee smaken combineren in één reep kan ook) en deze kun je verrijken met twintig verschillende extra's. Je mag er maximaal drie kiezen (twee of één mag natuurlijk ook) en de opties zijn onder andere koffie, kokos, framboos, Roze Muisjes, caramel, zeezout, discodip, pretzel, ananas, knettersuiker, kletskop en hazelnoot. 

Nadat je de smaakcombinatie hebt gekozen en de wikkel hebt gecustomized, moet je 30-45 minuten wachten voordat de reep klaar is. Je vervelen doe je er zeker niet, aangezien je alle chocolade kunt proeven, er een choco photobooth is en een 'bean to bar interactive' (we weten nog niet helemaal wat dit inhoudt). Per mail of sms wordt je op de hoogte gehouden van de productie van jouw samengestelde reep.

Beeld: Tony's Chocolonely

Deel dit artikel
Back to top