Lifestyle

Treat yourself (of iemand anders): dit is het perfecte cadeau voor chocolade liefhebbers!

Treat yourself (of iemand anders): dit is het perfecte cadeau voor chocolade liefhebbers!

We steken onze liefde voor de chocolade van Tony's Chocolonely niet onder stoelen of banken en geef ons eens ongelijk: simpelweg de lekkerste chocolade, unieke én heerlijke smaakcombinaties en nog eens fairtrade en 100% slaafvrij. Als er nieuwe smaken worden gelanceerd door het merk, willen we niets liever dan die meteen proeven. Nou dat kan nu super makkelijk.

Tony's Chocolonely komt nu namelijk met een heuse Chocolate Club. Wat het inhoudt? Maandelijks ontvang jij twee van de nieuwste smaken op je deurmat (verdeeld in halfjes zodat je ze ook makkelijk aan een ander kan geven zonder dat je een smaak misloopt), een extra reep én een club blad waar je op de hoogte wordt gehouden van alle Tony's Chocolonely initiatieven voor een betere (choco)wereld.

Tony's Chocolate Club is de ideale manier om jezelf regelmatig in de watten te leggen maar ook het perfecte cadeau voor andere chocoliefhebbers. Er zijn namelijk verschillende opties: een tijdelijk-smullen-abonnement van 3, 6 of 12 maanden of een doorlopend-genieten-abonnement. Afsluiten doe je via de website van Tony’s Chocolate Club. De doos past door de brievenbus - wel zo handig - en het abonnement is elke maand op te zeggen of te pauzeren.

Beeld: Trendalert
Deel dit artikel
Back to top