Lifestyle

Spijs up your Paas met Tony's Chocolony's nieuwe limited edition paassmaak

Spijs up your Paas met Tony's Chocolony's nieuwe limited edition paassmaak

Chocolade is natuurlijk altijd goed en helemaal als het van Tony's Chocolonely is. Er zijn een aantal momenten dat we nog meer chocolade eten dan normaal en de Paasdagen, plus de aanloop ernaar, hoort daar zeker bij.

Het duurt nog 2,5 maand voordat het Pasen is maar daar willen we niet op wachten. In de winkels zijn de paaseieren al te verkrijgen en Tony's zou Tony's niet zijn als het niet met een speciale limited edition reep op de proppen kwam voor deze gelegenheid. 'Spijs up your Paas' met de Tony's Chocolonely melkchocolade (32 %) met, jawel, spijs en nootjes. Daar loopt toch spontaan het water van in je mond?

Om de reep extra paasproef te maken, is deze voorzien van een paasei in het midden waar je omheen af van kunt (of beter gezegd, blijft) breken. De binnenkant van de wikkel is voorzien van nog meer paasvrolijkheid: voor als je even was vergeten waar het bij deze chocoladereep om draait. 

De paasreep is vanaf vandaag te koop bij Tony's verkooppunten zoals diverse supermarkten, Marqt, de Bijenkorf en natuurlijk hun eigen webshop. 

 

Beeld: Tony's Chocolonely
Deel dit artikel
Back to top